Miška
Ahoj Miši! Kľudne mi môžeš kedykoľvek písať, nemusíš mi za to ďakovať, ja si rada prečítam príspevky od teba a poradím ti :)) Miši nemysli na to rezanie, skús si nájsť ešte nejakú činnosť, pozerať si po internete rôzne články napr. ohľadne stravy, čo by bolo dobré pre tvoje bruško, nejaké vhodné receptíky, alebo niečo čo ťa zaujme, aby si nejak zamestnala tú myseľ a nemala také myšlienky.. Alebo skús myslieť na ľudí, ktorí ťa majú radi, na pozitívne rady od psychologičky, na to ako sa s ňou zas stretneš a opäť ti poskytne milú radu.. A Miši k tej kamarátke nemusíš byť úplne ľahostajná, len mysli aj na seba, každá pomoc má aj svoje hranice, len ju pôjdeš pozrieť až budeš mať dosť sily ty sama, až sa na to budeš cítiť a keď aj budeš v jej prítomnosti, nenechať sa dať tak využívať a vyšťavovať z energie, môžeš ju pohladiť milým slovom, no nenechať si brať svoju silu a energiu.. A keď nebude chcieť stále zmeniť svoj postoj, tak už je to len a len na odborníkoch a nej samej, ty sa potom preto netráp.. Miši necíť sa sama, ja som s tebou, aj keď nie som pri tebe osobne, no myslím na teba a dúfam, že sa budeš cítiť aspoň o trošku lepšie.. Zaslúžiš si, aby si bola v živote šťastná, drž sa a dávaj na seba pozor.. Posielam ti ešte jeden môj úsmev do dušičky, nech ťa zahreje a odoženie samotu, papa, pekný večer :-)