Z-uzka
Presne sa aj ja toho bojim,že priberem na bokoch a stehnach.Pribrala som necele kilo a sprepačenim ma to sere.Každe rano sa važim a ked si odmeram boky tak som vtedy nervozna,vtedy ich mam chud dorezať,ale zabrani mi v tom to,že tam ostanu nepekne jazvy.Ti si spominala,že používaš nejaký krem na boky čo to trocha stiahne.Chcela by som sa ťa spítať,že kolko stoji taký krem.Keby existovala taka operavcia,ktora by stenšila boky aspon o 5 cm a keby nebola taka draha..Ja sa stými bokmi už dlho neviem vyrovnať.Závidim dievčatam,ktore maju male boky a tenučke nohy,aj ja by som tak chcela vyzerať.Raz ked som asi pred troma rokmi dosť shudla tak som vtedy take boky nemala a mala som tenke nohy.Ešte som sa v tedy dala odfotiť postavu a ked sa na tu fotku hocikedy pozriem tak mi to robý radosť,že sa mi to aspon raz podarilo,ale teraz by som už tak nechcela schdnuť,lebo sa bojim,že mi zostarne tvar?Je to pravda ,že ked schudneš tak aj vtedy zostarneš na tvari?Jedna polovica mi vraví aby som pribrala kvoli tvari,lebo ju mam chudu a druha ma straši tím,že čo ak mi vtedy niekto povie,že som tučna a zase upadnem do anorexie a budem tam kde som bola.Dneska idem za tou kamaratkou a budem taka ako ste mi hovorili.Naschval jej kupim niečo kaloricke,aby pribrala a bola tučnejšia odomna.Ona stale hovori,že aka je chuda a mne to nerobi dobre.Ešte som nestretla človeka,ktorí by si myslel o sebe,že je tenký.Vyžmýkať sa už nou nenecham zaujmem taký postoj aky ste mi poradili.Zuzi držím ti pästičky,prajem ti pekný začiatok týždna,drž sa.pa.