Miška
Ahoj Miši!! No ten krém stojí ako ktorý, záleží to od značky.. Ja mám taký z Avonu z rady SSS, ale ešte lepší je od Garnier. Je v takej žltej fľaške a je tam napísané, že spevňujúce telové mlieko. Je naozaj dobré, už po týždni používania ti pekne vyhladí pokožku :)) No je síce trošku drahšie, to menšie balenie fľašky stojí okolo 130 sk a to väčšie balenie fľašky je okolo 180 sk. Ja neviem skús si vypýtať od rodičov niečo na prispetie, že je to na dobrú vec, hmm :-) A keď budeš mať ešte akékoľvek dotazy ohľadne tohto kľudne sa pýtaj, dobre?? Miši s tým si nerob starosti, že máš niečo o kilo viac, ide leto, človek sa bude viac pohybovať, takže bude potrebovať viac energie, bude viac spaľovať a možno to tvoje kilo navyše je len voda.. Vieš často telo zadržiava vodu a tým pádom aj to sa odrazí na váhe.. Tiež to záleží od plnosti čriev, keď jedno, dve kilečká sú navyše to ešte neznamená, že hneď pribral do stehien, alebo zadočku.. O tri dni to môže byť zas o kilo menej, je to celkom bežné keď váha kolísa o 1, či 2 kilá.. Miši skús sa už toľko nevážiť, nemerať, ja už som sa pomerne dosť dlho nevážila a môžem povedať podľa seba, že je to asi lepšie nevedieť koľko vážim.. Moja váha dostala nohy a niekam sa schovala :)) Je lepšie ju nemať na dosah, ver mi.. A ako sú na tom tie vyrážky, už zmizli?? A ako dopadlo to stretnutie s tou kamarátkou?? Som zvedavá, budem čakať na čoskorú odpoveď :-) Miši a áno je to pravda, že keď človek dlhodobo neje, tak mu telo, nie len tvár stárne, telo nedostáva výživu na svoje fungovanie a tak si to odoberá z kostí, svalov, orgánov a tým telo chrabne, nerozvíja sa, nerasite, ale opak, stárne, scvrkáva sa.. Znie to asi strašidelne, nechcem ťa strašiť, no naozaj to má zlý vplyv a následky..
Tak zatiaľ papa, dávaj na seba pozor a hlaď svoje telo aj zvnútra dobrým papaním, krásny zvyšok dňa :)))