Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Miro

Téma je znovu otvorená, problém s anglickými "hosťami" sa nám snáď definitívne podaril vyriešiť tým, že sme pre neregistrovaných návštevníkov pridali pole, ktoré treba vyplniť, aby sa správa odoslala. Príjemnú diskusiu.

miška

Z-uzka
Ja dlho stojim na rovnakej vahe,to kilo čo som pribrala som aj schudla ,ale nie naschval.Dneska som dostala menštruaciu o 10 dni skôr a je to slabe.Dufam,že to nema súvis s PPP.Odkedy som prišla z namocnice som v podstate na rovnakej vahe.Neviem sa zbaviť toho každodenneho važenia a merania sa.Ešte ktomu čitam taku knihu o duchoch zo zvedavosti a su tam tvrdenia proti tvrdeniu voči niečomu a mam z toho uzkosť.Ja viem ja tu knihu by som nemala čítať,ja ju len tak čitam zo zvedavosti,nie že by som tomu verila,že čo tam píšu.Aj ja mam ten problem,že poslednu dobu jem sladke aj dneska som si dala 3 bit.Dakedy jem viac sladkeho než normalne jedlo.Niekedy to môžu robiť aj lieky-neviem.Možno ten krem skusim ale ja moc sukne nenosim a neviem či to aj vidno ked mam nohavice.Ja ti prajem tieš pekný víkend,drž sa a čoskoro sa ozvi a napíš mi aj ako sa maš.Prajem ti všetko dobre.pa

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! No na tú tvoju otázku, koľko kíl som pribrala od začiatku boja s ppp ti neviem dať odpoveď, ja sa totiž už dlhší čas nevážim a radšej ani nechcem vedieť koľko som pribrala.. Je to tak lepšie, nevedieť to :) Miši také situácie budú nastávať často, že niekto povie tvojej hlavičke nepríjemnú poznámku ohľadne postavy, ktorá ti zle padne, podporí v tebe túžbu chudnúť, no treba sa naučiť voči tomu bojovať.. Povedz si, že aj tak nie si tučná, že sú oveľa tučnejší ľudia od teba a čo majú oni hovoriť a možno sú šťastní a to je hlavné..
Treba vždy použiť nejaký protiargument voči hlave, že no a čo, nech si je chudšia, ale možno je nešťastnejšia, nemôžeš vedieť čo je to za človeka, aký život žije.. Miši skús hľadieť na seba, na to čo chceš ty, viem, že je ťažké sa vzpierať tej hlave, no netreba sa vzdávať, najväčšia výhra prichádza vždy po dlhom boji.. A s tým krémom, možno aj trošku zoštíhľuje, ale hlavne ti spevní a napne pokožku a potom vyzerá tak lepšie, štíhlejšie, vypracovanejšie :))
Tak ti prajem krásny víkend, dávaj na seba pozor, papa, čoskoro sa ozvy :-)

zuju

Ahojte: aj ja sa mam trocha lepsie, i ked s jedlom to este stale nie je ono, ale vcera som sa prekonala mala som cely den strasnu chut kupit si koktejl na chudutie, a nekupila som si ho. Pisala som lekarovi do Pezinka, uvidim ci v lete nepojdem na posilnovacku, nasi ma sice zabiju

miška

Z-uzka
Mam sa lepšie i ked som pribrala kilo tak mi to nevadi,ale neviem sa zbaviť zlozviku merania sa a váženia sa.Tie vyražky mi už zmyzli,ešte ich slabulinko vidno.Asi si ten krem skusim kupiť a zabudla som sa ťa spítať,že to zoštíhli?Začala som viacej jesť a začali mi chutiť sladkosti.Momentalne teraz nemam take zabrany k pribratiu .Stava sa mi dakedy,že by som aj chcela bribrať.Stou kamaratkou to dopadlo tak,že ju dali do plešivca a vraj tam držia dlho aj niekolko mesiacov strašne.Ja by som sa tam nechcela dostať.Tam davaju važnejšie pripady aj mi to raz popisovala,že ako to tam vyzera ked tam bola davnejšie tak som sa zhrozila.
Asi som na dobrej ceste,lebo ma už tak netrapi postava a aj by som dačo aj pribrala ked mi v tom druhe ja nezabrani.Zuzi ti ked si stým začala bojovať tak kolko kil si pribrala?Ja som pribrala 3 kila,a schudnuť by som ich už nechcela,ale stači ak len niekto povie dajaku poznamku ohladom postavi ako napr.jedno dievča v stredisku mi začalo rozpravať o dajakej sestričke ktora je tenka a povedala,že je tenšia než ja,tak mi to nebolo jedno,mala som chrobaka v hlave,chcela som zase chudnuť,ale už dnes ma to prejšlo a mam to v paži to čo povedala.Dufam,že už aj ti lepšie papaš,lebo ti to navodi lepšiu naladu aj energiu-lepšiu chuť do života i ked ja poslednu dobu bojujem z depresiami.Prajem ti pekny zvyšok týždna a tešim sa ked sa mi ozveš.Drž sa .papa.

Z-uzka

zuju
Ani ja neviem, čo to tu za nevítaných a nezrozumiteľných hostí chodí??
A inak ako sa máš zuju?? :)) Dúfam, že sa darí lepšie :) Dnes nám už aj konečne svietilo slniečko, tak snáď ťa zopár teplých lúčov zahrialo :))

Alternativa

Ahoj Miska a Zuju,
skoda, ze ste tak zriedka v teme BOJ VYHRAS. Mozno je to detinske, ale tym by som vedela, ze sa pridavate k bojovnickam :D. Ved viem, ze sa tiez snazite :D, treba vydrzat a telicku a hlavne hlavke to spravne "pritvrdit". Pekny vecer, pa

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši!! No ten krém stojí ako ktorý, záleží to od značky.. Ja mám taký z Avonu z rady SSS, ale ešte lepší je od Garnier. Je v takej žltej fľaške a je tam napísané, že spevňujúce telové mlieko. Je naozaj dobré, už po týždni používania ti pekne vyhladí pokožku :)) No je síce trošku drahšie, to menšie balenie fľašky stojí okolo 130 sk a to väčšie balenie fľašky je okolo 180 sk. Ja neviem skús si vypýtať od rodičov niečo na prispetie, že je to na dobrú vec, hmm :-) A keď budeš mať ešte akékoľvek dotazy ohľadne tohto kľudne sa pýtaj, dobre?? Miši s tým si nerob starosti, že máš niečo o kilo viac, ide leto, človek sa bude viac pohybovať, takže bude potrebovať viac energie, bude viac spaľovať a možno to tvoje kilo navyše je len voda.. Vieš často telo zadržiava vodu a tým pádom aj to sa odrazí na váhe.. Tiež to záleží od plnosti čriev, keď jedno, dve kilečká sú navyše to ešte neznamená, že hneď pribral do stehien, alebo zadočku.. O tri dni to môže byť zas o kilo menej, je to celkom bežné keď váha kolísa o 1, či 2 kilá.. Miši skús sa už toľko nevážiť, nemerať, ja už som sa pomerne dosť dlho nevážila a môžem povedať podľa seba, že je to asi lepšie nevedieť koľko vážim.. Moja váha dostala nohy a niekam sa schovala :)) Je lepšie ju nemať na dosah, ver mi.. A ako sú na tom tie vyrážky, už zmizli?? A ako dopadlo to stretnutie s tou kamarátkou?? Som zvedavá, budem čakať na čoskorú odpoveď :-) Miši a áno je to pravda, že keď človek dlhodobo neje, tak mu telo, nie len tvár stárne, telo nedostáva výživu na svoje fungovanie a tak si to odoberá z kostí, svalov, orgánov a tým telo chrabne, nerozvíja sa, nerasite, ale opak, stárne, scvrkáva sa.. Znie to asi strašidelne, nechcem ťa strašiť, no naozaj to má zlý vplyv a následky..
Tak zatiaľ papa, dávaj na seba pozor a hlaď svoje telo aj zvnútra dobrým papaním, krásny zvyšok dňa :)))