Bulímia,anorexia

vrr

nika, prepac az teraz som si vsimla ze si mi odpisala. To musel naozaj byt neprijemny rozhovor, ale uz je dobre?
Neviem ci si blazon nepoznam ta ale naprikald celkom si to myslim o sebe:)
aspon sa nam krajsie zije:)
Ja s tym neprestavam bo doma mame vzdy mnam papat a ja chcem vsetko pojest..tak si vies predstavit.

adrika

ja by som tiez chcela byt anorektickou, takze ak si toto bude citat nejaka anorekticka, daj vediet ako na to. diky

nina333

vrr
asi dam na tvoju radu.. okamzite s tym prestanem. a mala by si aj ty ked vravis ze je to nezmysel..
inak, pred chvilou prisiel za mnou otec a spytal sa ma ci som chora, ze preco vraciam, preco tajim taku vec, preco sa s nim o tom nechcem rozpravat a tak.. bola to taka neprijemna situacia ze to uz nikdy nechcem zazit!! nechcela som byt k nemu zla ani mu ublizit ale ja sa za seba tak hanbim ze o tom vazne nechcem hovorit :(( myslis si ze som blazon?

vrr

neda sa pribrat s anorexie..ne ked sa furt prezieras jak take prasa nenazrate vypasne a vyvratis aj tak len polku s toho i ked sa mordujes pol hodinu..SER NA TO

nina333

vrr
vazne?? myslela som ze sa z toho neda pribrat.. ja uz potom neviem.. je to nespravodlive ze niektore zenske mozu zozrat co chcu a su stale jak sparatka a ja..... skoda reci

vrr

ale hovno pomaha..nepomaha..pribrala som odtvtedy 6 kil..vies ked to preslo s moc nejedenia na prezieranie zaludok sa roztahuje roztahuje a roztahuje..je to vazne v keli ser na to rovno.

nina333

vrr
ja to mam asi len 2 tyzdne a nevraciam stale.. dnes napr. len 2krat ale viem ze ked som s tym zacala, asi to bude pokracovat.. tebe to pomaha k tomu aby si bola stihla?

vrr

nina mam, asi 10 mesaicov..zacalo to presne tak jak opisala irabel..
a citim sa choro
aj ty si chora
je to smutne ale odkedy som zacala tak sa mi podarilo nezvracat asi 6 dni dokopy a to ked som bola chora..a najvacsie je vytazstvo ak sa mi to podari "len" raz za den, nechcem aby to tak bolo ani neviem preco to robim, asi z nudy..

nina333

vrr
no neviem, on je velmi rozvazny a inteligentny. nikdy nekona unahlene, takze neviem co sa teraz deje v jeho hlave. som jedinacik a on je na mna velmi upaty, takze viem ze to bude chciet riesit. lenze ja to nechcem riesit. necitim sa byt chora. snazim sa pred nim hrat ze sa nic nedeje ale neviem ci mi to uveri...
mozem sa spytat - ty mas tiez bulimiu? ak ano tak ako dlho??

irabel

AHOJTE!JA MÁM BULIMIU,VIEM TO A VIEM SI TO AJ PRIZNAŤ.ZAČALO TO PRED ROKOM,MALA SOM DOSŤ STÁLEHO HLADOVANIA,A ZAČALO SOM OPäŤ JESŤ,ALE MALO SOM STRACH ŽE BUDEM OPäŤ TLSTÁ,TAK SOM SA ZAČALA PREJEDAŤ A VZAPETÍ TO ZO SEBA DOSTAŤ.ČASTO SI POVIEM ŽE UŽ NEBUDEM JESŤ ALE NEDARÍ SA MI.VYDRŽIM 2 NIEKEDY 3 DNI BYŤ V POHODE ALE ZASE TO PRÍDE-TO OBŽERSTVO.AKO ZVÍTAZIŤ A NEPRIBRAŤ TAK TO NEVIEM.LEN JEDNO VIEM ŽE NIKDY NECHCEM BYŤ TLSTÁ.