Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

vrr

ja mam napad, dievcata bulimicky prestante zvracat od dnes na tyzden, aj tak pri tom neschudnete, vyskusame to, a ak sa vam to podari, skuste to aj dalsi tyzden:)

.........

precitala som si len jednu stranu, ale az na konci som si vsila, ze niekto spomenul zuby. Stalim zvracanim si kazite zuby a predovsetkym zubnu sklovinu. Bulimia -robite to preto, ze chcete byt pekne a stihle. Namiesto toho budete naoko normalne {pretoze tak neschudnete}zo strasnym chrupom. Ani ta nastihlejsia zena nie je krasna s pokazenymi zubami. Pisalo sa o bulimickach, vela z nich maju normalnu postavu, pretoze jedlo sa zacina travit uz v ustach. Bulimia nie je cesta k stihlej linii. Praveze pravidelna strava a cvicenie. Viem, ze teraz nemyslite na to ako budete vyzerat o par rokov, ale skuste to. Oberate svoje telo o ziviny, ktore vase telo nevihnutne potrebuje.
A este ta baba, ktora chce byt anorekticka!! V com je tvoj problem!

zuju

Caute, o deviatej som si v pohode dala lupacku a jogurt, pred desiatou isla sestra jest a ja som zjedla dva chleby so slaninou, mam z toho vycitky, sestra mi povedala, vsak nejedz,ovladaj sa, ja ze sa ovladat neviem. Proste vobec necitim hlad, jem ked si pomyslim na jedlo, alebo pocujem ze niekto ide jest

lucka

Ahojte vsetci ja mam bulimiu minimalne päť rokov, pomaly s tym prezivam a udrzujem si aku taku vahu. Je to dost tazke tajiť to doma ale zatial uspesne.Tento tyzden som dosiahla prvy krat 49 kilou co sa mi este nepodarilo tak som rada.Vsetci sa drzte a bojujte s tym ak sa da.ja to nedokazem zastavit.

vrr

adrika mas vyvetrane v hlave??
ako na to vie kazdy, nebud blba a zer menej no vyvazene a nebudes vyzerat jak susienka ak pritom aj pocvicis.