Vďaka alternatíva,za tvoj subjektívny názor,tiež si myslím,že takýto spôsob bude asi najlepší.Môj vzťah k nemu spočíva čisto len na dlhodobom priateľstve a vďaka tomu ho dobre poznám,čo spôsobuje to moje tápanie pri postupe.Som si viacmenej na sto procent istá jeho následnej reakcie na každú alternatívu,ale samozrejme môže prekvapiť,a preto je to v každom prípade risk.Nechcem ho totiž prílišne vystrašiť,len jemne naťuknúť a pômôcť čo nasprávnejšie.Ale asi tá konverzácia spočiatku bude dôležitá, pričom sa mu pokúsim vysvetliť,v čom celý problém spočíva a ako sa z toho dostať.No či ho donútim navštíviť či už psychiatričku alebo psychologičku je ozaj vo hviezdach.Nepredpokladám,ale zázraky sa dejú,abo nie?:)Čo sa týka mňa,seba som riešila už strašne veľakrát a dlhé roky,ale bez výsledného kladného efektu,abo vlastne následného nastúpenia do toho prekliateho kolotoča.Mojou jedinou možnosťou je už len z neho zoskočiť.Časť môjho ja je už dávno na onom svete,s čím som sa zmierila.Ale chcem sa pokúsiť pomôcť aspoň ľuďom vôkol mňa do takej miery ako to len pôjde.Možno si povieš,že je sa netreba vzdávať,ale túto vec som riešila a vlastne riešim stále,ale skutočnosť je taká,že už síl nieto a chute vonkoncom.Držím všetkým Vám pršťoky,aby ste si čo najskôr uvedomili akéže peklo je táto stupidita,z ktorej je cesta veľmi náročná a zdĺhavá,ale určite niekde existuje.Ja ju už hľadať nechcem...okolnosti...bohužiaľ či našťastie definovať neviem,ale odsudzovať ma zato nemôžete,bo každý si vyberáme vlastnú cestu života.drž te sa