Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

vrr

no siv stadiu prezierania je otazkou casukedy sa s teba stane bulimicka pri tomto tvojom pristupe...asi ti neporadi nikto okrem psychologa

misha

Prosím vás, je tu niekto s anorexiou? Chcem ju späť, ale neviem prestať s jedením:-( Už to jedenie trvá 2 týž., alebo je to skôr prejedanie, musí to prestať. Prosím, poraďte mi ako nejesť, je to moc dôležité, prosím...0915 724 985.

jasmina

ahojte...ako si tak citam vase prispevky zistujem,ze to tusim nie je sranda-ja som si to doposial myslela...mam anorexiu asi pol roka,stale sa presviedcam,ze to mam pod kontrolou,ved jem,dokonca dom bola uz aj u psychologa...ale vo vnutri sa to vo mne neuveritelne buri pri kazdom suste,a uz sa neviem dockat kedy sa dostanem na intrak,kde ma nebude nikto mat pod kontrolou...najhorsie ale asi je,ze sa tesim z toho ze chudnem,a ze od septembra to budem mat zase o nieco lahsie...

Alternativa

A pozri si temy o zdravom stravovani, aby si nemala pocit, ze priberies /BMI ako lusk, Delena strava, Odkyslenie organizmu, atd./

Alternativa

Gerta,
chod do temy BOJ VYHRAS. Pomaly, od zaciatku si citaj prispevky, rob si poznamky. Tvoje zdravie je rovnako dolezite ako u inych dievcat, ale nie je mozne rady stale opakovat. Dufam, ze to spravne pochopis.
Zakladny a ucinny predpoklad vyliecenia:
1. CHCES BYT ZDRAVA - Tvoje jednoznacne rozhodnutie a zacnes s tymto cielom na sebe tvrdo, niekedy velmi tvrdo pracovat
2. Vyhladaj co najskor ODBORNU POMOC - psycholog + psychiater
3. Pre ulahcenie Tvojej "makacky" pre zbavenie sa tejto pliagy Ti odporucam kupit si knihu F.D.Krch: Bulimie, jak bojovat s prejidanim.
4. NEVZDAT BOJ, hoci budu recidivy, pocit neuspechu.
Drzim Ti palce, Tvoje rozhodnutie zabojovat je jedine spravne.

gerta

ahojte,
aj ja by som potrebovala pomôcť. mám bulímiu už asi 6 rokov. som od nej závislá a neviem s ňou skončiť. nebyví ma už skrývať sa ani sa prejedať a vracať. ale neviem s tým skončiť. vydržím tak maximálne dva tri dni. potom som strašne nervózna (asi mám absťák ).
v minulosti sa to skombinovalo s anorexiou, ale to moja rodina hneď zbadala a tak som sa vrátila k starému spôsobu stravovania. ak mi viete dať niekto dobrú radu ako to prekonať, tak prosím pomôžte mi. ďakujem

damaxy

Andulka krásny príbeh tvojho života,mám rada také s dobrým koncom a láskou.Dôležité sa ti podarilo zmenit-myslenie.prajem ti pekné chvíle s Jankom.