Bulímia,anorexia

damaxy

všetkých si sklamala píšeš,kto sú všetci traja desiati,a čo ostatní a niekto z nich ti to azda povedal ak ano myslíš,že majú na to právo?Nechce sa mi verit,že tak lahko podlahneš.Mne sa na živote páči jeho rôznorodost riešit problémy,vzápatí úspech,žit je prdsa nalepšia zábava.Teraz sú možnosti,a ty chceš vychudnút, v najlepšom?

misha

damaxy
Ja sa z toho už nikdy nevyspím, chcem anorexiu, chcem vychudnúť!!!!!!!!!!!!!:-((((((((( Chcem ju späť:-(!

misha

Nechcem, aby ste ma presviedčali...a vysvetlovať PPP mi nemusíte, mňa PPP trápia už 8r:-(((((( Už nič nemám, všetko som stratila, zničila, spackala, všetkým som ublížila, všetkých som sklamala..chcem vychudnúť na kosť a zomrieť..veľmi si to želám, veľmi...:-((((((((((((((((((((((

vrr

misha kon ta udrel asi vazne:D ja ti len hovorim ze dopadnes pri bulimii kedze nevies prestat zrat a mas chorobnu tuzbu byt ako papier...tak ser na to kokos

still in trouble

misha...čo si sa zo stromom zrazila?...ťa to privedie do hrobu ako mňa za pár dní...sa uvedom...stojí to veľa síl sa z toho dostať a chceš opäť nastúpiť na ten nekonečný kolotoť a následne kráčať pak potom tou strastiplnou cestou?ktorá sa ti na druhý pokus podariť nemusí?...vzchop še,aspoň pre ostatných ostaň príkladom so šťastnejším koncom