Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alti

Celine,
viem, ake je to tazke, pretazke. Ale tiez viem, ze sa to da, niet inej moznosti. Keby to islo nejako cez PC...ale nejde. Musis zabojovat :D. Aj ta "sibnutost" podla Tvojho partnera je vlastne to iste ako PPP. Takze ziadne depky, vela programu, odbornu pomoc a uvidis, ako zacnes intervaly uspesnosti predlzovat, urcite :D

celine

ahoj alti...dakujem za radu,ale je to velmi tazke...a ked som uz v tej restike,tak to nejde,ze si dam iba zeleninovy salat,pretoze akonahle tam prideme zacnem byt straaasne hladna a potom sa strasne najem a potom asi vies co uz pokracuje...ale dnes mi je trochu lepsie,teda iba v tom,ze nemam az taku depku,ale inak vsetko ostatne je po starom...a zabavne je to,ze frajer jeden krat mi hovori,ze musim s tym prestat,a ako sa strasne o mna boji,a dalsi krat mi hovori,ze ja nemam anorexiu a bulimiu,ze som iba sibnuta...ah,ale keby on tak o vsetkom vedel...:(

Alternativa

Celine,
ta pliaga PPP neodchadza ochotne, dobrovolne a rychlo. Zamestnaj svoju mysel, nesmies stale mysliet na to iste. A preco si neobjednas v restauracii len napr. zeleninovy tanier? Tam predsa Tvoja hlavicka musi mat jasne, ze z toho nepriberies. A nezabudni na potrebu odbornej pomoci.
Einna,
pre Teba by som napisala to iste, co tu stale "tocim": odborna pomoc, aktivity odvadzajuce od tych nezmyselnych blbovin. Na, a kedze si doma akoze v praci, ziadna plna chladnicka.
PRE VSETKY DIEVCATA:
nezhanajte si tabletky na vselico, co Vam len zhorsuje Vas stav. To musi byt prvy krok, inak ste v kolotoci, hoci aj s pomocou odbornikov.

Alternativa

Ahoj Dejna,
problem netu je v tom, ze clovek vlastne vooobec nic nevie a radi...Ach jaj, nedivim sa, ze mas vazne zdravotne problemy, ta atmoska doma musi byt velmi zranujuca. A k tomu tie vsetky "nepodmienky" ako byt zdrava. Co Ti teraz poradit...Na PPP trpis ako dlho? /prepac, to nie je povrchnost, ak si to tu pisala, len prispevkov je tu uz vela/. Ta hlavna "brzda" k zdraviu su zrejme vztahy v rodine. Vazne si ich Ty sama rozober a zamysli sa, ci chces byt takto do 100 rokov. POkus sa este o jeden vazny a pokojny rozhovor s manzelom - v zaujme Vasej dcerky. Ale to vies len Ty, ci napr. aspon Ty chces vsetko vratit do obdobia stastneho, alebo to ani z Tvojej strany uz nema ziadnu sancu. A podmienky na vidieku: skusila by som napr. toto: chod za starostom, ci by sa nedalo v telocvicni miestnej skoly zorganizovat od septembra pravidelne cvicenie pre zeny. S tym, ze cvicitelka by mohla byt z nejakeho fitcentra, ucitelka telocviku zo skoly a platili by ste si ju. Bolo by vela moznosti - joga /velmi odporucam, aj na psychiku, chrbticu je perfektna/, Pilates - super, fitlopty, kalanetika. Nie aerobik,ten je len pre mlade. Zapojte aj starsie zeny v dedine, urcite maju vela zdrav. problemov. Moze to byt takto zorganizovany aj kruzok napr. anglictiny, nemciny - zalezi na zaujme. Myslim, ze kvalitnou mamou budes aj vtedy, ked nejaky vecer nebudes doma, ale vratis sa spokojna a usmiata. Velmi Ti drzim palce a vyuzi na svoje uzdravenie to, ze mas dovod nielen seba byt zdrava, ale hlavne Tvoju malu. Stale hladaj sposoby, cez net to je velmi tazke. Pa

celine

ach,to je skoda,ze nikto tu z vas nie je...je mi tak tazko cely den,mam taku depku zase...chcem schudnut a stale na to myslim...

celine

ajoj moja mishinka,pred nedavnom som sem pisala,myslim,ze to bolo pred 2 dnami,a pisala som,ako som stastna,ze chcem skoncit tento strastny boj,ale darilo sa mi asi tak jeden den,a neviem ako som to vobec dokazala,ale potom sme vecer isly s frajerom do restauracie a ja som sa najedla tak,ze som chcela vracat...a opat sa to zacalo...teraz mam 51kg,ale to je stale nic...chcem mat aspon 44,ako pred 6 mesiacmi...stale na to myslim...citala som si prispevky vcera celu noc,a baby pisaly,ze uz ani nevidia v zrkadle,ci su tucne,alebo chude...kolko vazis ty?

einna

Ahojte babky,
ako sa Vám darí!? Mne po starom, vrátila som sa z Bratislavy a pracujem doma - na net nahadzujem tovar, je to v pohode. Ale ja som stále po starom - neschopná urobiť niečo pre život!!=´((