Bulímia,anorexia

dejna

Betka,
viac o mne je v druhej podobnej téme, ak ťa to zaujíma.
Dcera ma 9 rokov, ja už pomaly 29. Bývam v Nitrianskom kraji, v jednej malej dedine obklopenej kopou malých dedín. A ty si odkiaľ? Ak niečo na tom internete nájdeš, podeľ sa s nami, možno niektorej pomôžeš.
Díky.

betka

Ahoj Deina
Tak nech krici nech hovoria o tebe proste si ich nevsimaj.Dobre ja ze ta neudrie ale ak krici tak to nevadi.Mozem vediet kolko rocna je tvoja dcera?Tak ak Ti vadi ako o tebe ludia hovoria ked ta vidi tak chod niekde do prirody alebo kde ta nevidia ak aj to tak ja uz neviem najdi nejaku pomoc cez internet tam ti isto pomozu aj ja nieco najdem a odkial presne si?ale ak nechces povedat tak nemusis

kvieetko

Ahojte,
ja sa bojim. Neviem ci si mam dat predpisat tabletky alebo nie. Mam asi pol roka bulimiu a stracam nad tym kontrolu. Najviac sa bojim samej seba ked ma prepadne hysteria! Ja uz chcem byt v pohode, ja toto nechcem uz a bojim sa co so mnou spravia lieky. Ked nie tie, co potom?

angela

kloe,
neviem ci vies,ze pro-ana je viac ci menej za anorexie a bulimiu,asi tak ze pro=pre.o tom,ze by bola taka u nas neviem

kloe

Ahoj angela!!velmi pekne dakujem!Nevedela by si mi poradit este daku slovensku alebo cesku pro-ana stranku pretoze ja moc neviem po anglicky.vopred dakujem:)

lea

PREZILA SI TO?JA TO PREZIVAM UZ4ROK,VAZNE.dLHO CO?AJ JA SI MYSLIM A XCELA BY SOM KONIEC ALE NEDA SA TAK MI POVEDZ CESTU.JA TERAZ MUSIM ODIST PRIZNAM SA IDEM BEHAT ....ALE TO JE SKOR NA ODBURANIE STRESU Z TOHO VSETKEHO CO MAM V ZIVOTE PREPAC JA SA ESTE OZVEM URCITE