Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

dejna

Ach Betka, u nás skutočne nič nie je. A už som písala aj o tom ako ma majú radi u nás na dedine, lebo sa vynímam. Volajú tá panička .... ová. Minule som bola s malu vonku, učila ma korčulovať, no horor, čo z toho bolo rečí. Potom pričiel domov muž a vykrikoval, či som malé decko a či nemám čo iné robiť ako sa ukazovať po dedine na korčuliach, že sa hanbil za mňa, keď mu to hovorili. Ľudia dokážu byť veľmi zlí a netolerantní.

betka

Ahoj Deina
Aj ja som z dediny a take vetsie mesto je odo mna asi tak 20km ale mame tu napr.fitko a take.
Tak dobry napad je aj keby si sla po praci napr.na prechadzku s dcerkou alebo si zabehat len tak.
Tvoj muz je najvetsia svina o ktorej som kedy pocula prepac ale musela som to napisat.

minetka

lejla,
pekný víkend aj tebe, ja tu tiež budem až v pondelok, tak sa drž,a ked ti bude zle a budeš to chcieť urobiť,spomeň si na to, že na Teba budem myslieť,ked to budem chcieť urobiť ja...a poviem si, že viem, že ty to neurobíš, tak to neurobím ani ja:-)

lejla

Ja to myslím v dobrom, že si tu s nami a aspoň takto virtuálne nám dokážeš pomocť, poradiť, vypočuť nás. Teším sa z ľudí ako si Ty. Teším sa a zároveň ďakujem. Nie raz pred spaním, alebo keď som doma pri nejakej činnosti, tak rozmýšľam nad týmto fórom, nad našimi debatami, nad niektorými smutnými a niekedy nádhernými výrokmi...a jedna holka tu napísala slová svojho chlapca, ktorý ju zvdíhal zo zeme po bulimickom záchvate. Mal slzy v očiach a povedal: Som veľmi smutný z toho, že sa nevieš tešiť zo svojej krásy!!! toto je tak nádherne povedané a zároveň, ma to prinútilo sa trocha nad sebou zamyslieť. Pekný deň a víkendik Vám všetkým. Ja cez víkend nemám prístup na net, takže v pondelok to všetko dobehnem...:-) pá

minetka

Alti,
Ty nemôžeš byť nikdy rušivá:-) To, čo tu píšeš, nám veľmi pomáha, mám pocit, že tu vždy nájdem nejakú dobrú radu...aj ked viem, že tento boj za mňa nevyhrá nikto, musím to urobiť ja sama..

Alternativa

Lejla a vsetky dievcata,
tu pisat ma nik nenuti. Snazim sa pisat aj v inych temach len to, co viem - skusenost, odborne clanky, precitane. A sem-tam mam pocit, ze niekomu to aj vadi. Sme vo fore, kde maju priestor rozne nazory. Verim, ze ked budem "rusiva", tak ma upozornite :D