Bulímia,anorexia

jasminka

ahoj ninusa ...ako je to s tou bulimiou to ked si das prstz tak ja neviem to sa rovno vzyvracias alebo ako lebo mne sa neda ked si dam prstz ako to robis

ninusa

dakujem vam vsetkym,ste super, velmi mi odlahlo :o))
tym velkym problemom myslim...hm...asi to, ze moja rodina by to asi nepochopila, aj ked to si mozno myslim len ja...a mozno ide aj o mna, ze by som neuniesla to ako som nasich sklamala a narobila im starosti...pre mna je to celkom velky problem, mam ich strasne rada a uz som narobila kopu blbostim ktore som olutovala...bulimiu mam nieco k 2 rokom, snazim sa prestat sama, nie je to lahke ale chcem to dokazat, myslim ze to je zaklad, ze s tym CHCEM skoncit...a mozno nie, neviem...neviem ako to je s tou odbornou pomocou, to mam ako zajst k nejakej psychologicke, len tak? nemal by tam byt rodic?

jasminka

ahoj ...aj ja mam problem nie som anorekticka ani bulimica ale dakedy mam chut si dat prsty aby sa mi ulavilo ale nejde mi .neviete mmi poradit ako nato a bez toho aby mi nato dakto prisiel ...prosim poradte dakto budem vam velmi vdacna

lejla

Žiadny lekár na to nepríde...Vlstná skúsenosť. Mám za sebou milión takých podrobných vyšetrení, takže viem.

dejna

Betka, navodila si mi spomienku. Minulý rok som vo vašej dedine bola, keď som bola na Orave. Veľmi pekné prostredie. My máme okolo samé polia, totálna nížina, takže ja si doma prírody neužijem.

betka

Ahoj Dejna
Ja som z Oravy uplne najsevernejsia dedina na slovensku.Vola sa Oravska Polhora.Mam 15 rokov.Tvoja dcera je vo veku podla mna ked ma vela konickou a mohla by si sa aj ty k nej pridat.Este som nic nepozerala lebo som bola prec moznno zajtrA

dejna

minusa, myslím , že na to všeobecný lekár ťažko príde, ani zubár. Ani z vyšetrenia krvi by sa to nemalo zistiť.
Ja som absolvovala pred 2 rokmi všetky možné vyšetrenia, keď som mala bolesti pod rebrami. Neprišli mi na to ani hadicou v žalúdku. Len zistili, že mám poškodený hrtan od kyseliny, dali mi na ňu lieky a to bolo všetko. Ale to bol tiež jeden z podnetov, aby som navštívila odbornú pomoc. Neuvažuješ aj ty o tom s tým prestať? O akom veľkom probléme píšeš, keby na to niekto prišiel?

ninusa

ahojte, viete mi prosim povedat ci dokaze zubarka alebo vseobecna lekarka odhalit ze mam bulimiu? zajtra mam ist na prehliadku a odber krvi, tak ma napadlo ci napriklad ten rozbor krvi neukaze nieco co ma dostane do fakt velkych problemov (aj ked jeden velky problem vlastne mam- bulimiu).....prosim poradte, velmi sa bojim ...