Bulímia,anorexia

betka

A co si tu robila?mas tu nejaku rodinu?Mohla by si tu prist aj tento rok.Ci ta nepusti?Mohla by si sa so mnou zabavat chodit na prechadzky a tak

damaxy

jasminka,ak nechceš aby ti bývalo zle,alebo ak ti horšie trávi iste sú prípravky podporujúce trávenie.Toto mi závana pokusom dostat sa niekde inde nie k zdravému žalúdku.Poznala som jednu,ktorá schudla prišla o menzes a už nežije.Ale to bolo ešte za socializmu,no mám tú jej krásnu?vyziabnutú postavu pred očami.Tiež len pila kávu a fajčila,inú stravu som u nej nevidela.Tiež je pravda,že som s nou bola v práci len 8 hodín.

lejla

To je čo za stránka????? Pane Bože...ja neverím vlastným očiam...skúste mi to nejako polopate vysvetliť. Zajtra si to prečítam...

jasminka

no ja nechcem bzt bulimicka ale dakedz ked sa najem je mi strasne yle a citim ye to potrebujem dat prec tak preto som sa pztala ako nato ...ale bulimia je choroba ja o tom viem a nechcem si ynicit yivot ja len pre pripad kebz mi bolo yas yle y jedla ...tak mi napisete prosim ako nato,

mishka

Dievčatá, ktorá ste sem napísala tú stránku- pro-ana, prosím, napíšte mi ju na Misenka85@atlas.sk. Prosím, niekto to tu vymazal:-( nutne ju potrebujem.

ninusa

jasminka, mozno o tejto chorobe neviem tolko co ini/e, viem ti ale povedat ze ak do toho spadnes, cesta spat bude mimoriadne tazka...budes preklinat den kedy ta napadla taka blbost ako strcit si prsty do hrdla....aspon tolko z mojej skusenosti

damaxy

Jasmínka,aké krásne meno,nepokúšaj sa o to spadnút do tejto skupiny chorôb.Všetky dievčatá tu píšuce by sa toho radi zbavili,prečítaj si čo píšu a prejde ta chut.