dejna....som rada, ze reagujes...vies, ona nie je iba kamoska, ale aj clenka rodiny...to sme taka tlupa zenskych:-)))..urcite nemame k nej odsudzujuci postoj, ale trapi nas to, lebo nam na nej zalezi a chceli by sme pomoct...teraz je to v stadiu, ze sme viacere zistili, ze zvykne vracat, minimalne na kzdej oslave...ale mam dojem, ze si to vsimla aj jej mam a sestra..jedna z nas, jej najkamoska o tom s jej mamou uz hovorila...je to tazke a je jasne, ze kym si asi sama neuvedomi, ze ma fakt problem a treba ho zacat riesit, nebude sa s nou nic dat robit...chapem, ze by sa hanbila..to je ircite prvotny pocit..ale mala by pochopit, ze jej chceme pomoct...je to mlada uspesna kocka , je to strasne...vobec nam nejde do hlavy, preco, ak sa teda nemylime, s tym zacala...
ak sa nemylim, aj ty mas podobny problem???..neviem, ale za tieto problemy urcite moze hlavne kult zenskeho tela...chlap, ked ma pupok a nedokonalu postavu, to nikoho netrapi povacsinou a je to akoze normalka..akonahle ma zena nejake kilecko navyse..sak vies...:-(((
konecne by malo prist k tomu, ze aj vo filme a hudbe budeme vidiet normalne zenske, krv a mlieko a nie tie dokonale vychrtle a silikonove sexice...nic proti super kockam, ale vsetko je nimi uz tak presytene...