Nikdy som nemala problemy s vahou a nikdy som nepotrebovala schudnut..sportovala som...velmi som nenavidela,ked sme sa museli vazit.a vzdy po vazeni ma pochvalili,aby som si udrzala svoju terajsiu vahu.ja som vsak mala uplne iny pocit.vsetky dievcata mi pripadali chudsie ako ja,dokonca aj tie ,co boli v skutocnosti tucnejsie,...bolo mi zo seba zle,tak som zacala proste chudnut..proste som prestala jest.jedla som velmi malo a ked vezmeme do uvahy to,ze som bola aktivnou sportovkynou mozte si to predstavit.spociatku bola moja mama velmi rada,ze dodzivam pitny rezim.vodou som zahanala hlad.ale ked som jej po case oznamila,ze proste nemozem ist na trening,lebo nevladzem,ze mi je zle,tak mama sa ma hned spytala co som jedla a pod.uz som nemohla dalej .schudla som asi 5 kil za velmi kratku dobu,popri sporotovaniu som proste potrebovala jest.so vsetkym som sa jej priznala.okamzite mi dala banan,ovocie,proste jedlo..v tej chvili som si uvedomila,ze mam super postavu,ze naozaj chudnut nepotrebujem.jednoducho som sa nedostala dalej co sa tyka anorexie.chcela by som pomoct vsetkym co trpia touto chorobu,ci uz anorexiou alebo bulimiou...nie som psycholog ani psychiater,ale velmi by som nejak prispela pomocou...