Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lilly

Nikdy som nemala problemy s vahou a nikdy som nepotrebovala schudnut..sportovala som...velmi som nenavidela,ked sme sa museli vazit.a vzdy po vazeni ma pochvalili,aby som si udrzala svoju terajsiu vahu.ja som vsak mala uplne iny pocit.vsetky dievcata mi pripadali chudsie ako ja,dokonca aj tie ,co boli v skutocnosti tucnejsie,...bolo mi zo seba zle,tak som zacala proste chudnut..proste som prestala jest.jedla som velmi malo a ked vezmeme do uvahy to,ze som bola aktivnou sportovkynou mozte si to predstavit.spociatku bola moja mama velmi rada,ze dodzivam pitny rezim.vodou som zahanala hlad.ale ked som jej po case oznamila,ze proste nemozem ist na trening,lebo nevladzem,ze mi je zle,tak mama sa ma hned spytala co som jedla a pod.uz som nemohla dalej .schudla som asi 5 kil za velmi kratku dobu,popri sporotovaniu som proste potrebovala jest.so vsetkym som sa jej priznala.okamzite mi dala banan,ovocie,proste jedlo..v tej chvili som si uvedomila,ze mam super postavu,ze naozaj chudnut nepotrebujem.jednoducho som sa nedostala dalej co sa tyka anorexie.chcela by som pomoct vsetkym co trpia touto chorobu,ci uz anorexiou alebo bulimiou...nie som psycholog ani psychiater,ale velmi by som nejak prispela pomocou...

tictac

Monika z celeho srdca Ti prajem, aby si to zvladla a bola silna. Vsetko dobre dopadne a budes zdravo zit a jest. Uvidis, neboj sa. Caka Ta este dlha cesta, ale hlavne je, ze niesi sama :) zvladnes to. Drzim Ti palce.pa

fmpsfm

Milá/ý Tictac! Vďaka za radu, dneska som bola u psychiatra. Nedávam tomu veľkú šancu, ale nechcem povedať bez vyskúšania, že mi určite nepomôže. Moja rodina o tom vie a trpia so mnou. Aj to ma dosť bolí, že vidím, ako sa kvôli mne ničia... S pozdravom: Monika

fmpsfm

Ahoj Miruška. Práve to isté prežívam aj ja. Strieda sa anorexia a bulímia. Je to začarovaný kruh, z ktorého niet cesty von. Dnes som bola u psychiatra, ktorý mi tvrdil, že to nemám vzdávať a nemám si myslieť, že som už všetko vyskúšala - vraj ešte ani zďaleka nie. Ale ja mám aj napriek tomu taký pocit. Neverím tomu, že sa z toho dá vyliečiť, ale on mi sľubil, že mi to dokáže. Neviem, či chodíš k psychiatrovi, ale ak by si chcela, rada ťa budem informovať, akými metódami sa ma snaží vyliečiť. Ktoré obdobie máš teraz? Monika

miruska

Prosím potrebujem pomoc! Už niekoľko rokov sa u mňa striedajú obdobia, ked nezjem vôbec nič a obdobia, keď vymetiam celú chladničku, napchávam sa rôznymi kvapkami na lepšie trávenie, preháňadlami a pod.

evelyna

dejna...dakujem za nazor a rady...uvidim, co sa bude diat v najblizsom obdobi...drzim ti palce...
..este mi napadlo, ze na Slovensku sa vlastne o tomto ochoreni prakticky vobec nehovori a nepise...vsade akurat citam o kadejakym moznych a nemoznych dietach, chudnuti a pod...a to je velka chyba

dejna

Monika chcela by som mať také kamarátky a kolegyne ako si ty.Tak ako píšeš, by to malo byť. Bohužiaľ väčšie percento slovenskej populácie si myslí opak. Aspoň to tak vidím v mojom dedinskom a malomeštiackom okolí. Podľa nich by som bola šibnutá a postihnutá a tak by sa aj správali a okrem toho by sa to rozkríklo a ja by som nezniesla tie odsudzujúce pohľady. Už som písala aj v inej téme, že som bola svedkom ohovárania jednej baby od nás, u ktorej sa to zistilo. Bola som šťastná, že to nevedia aj o mne. Je to moje najväčšie tajomstvo. Nevie to nik, ani môj manžel, ani mama a otec, ani známe a kolegyne, len vy tu na nete. Ale pozrieť do očí by som sa Vám asi tiež hanbila.
A matka už som, čo tiež neprospelo môjmu telu, ale vtedy pred 9 rokmi mi to nevadilo. Teraz by som už nemohla byť tehotná, asi by som to nezvládla.

monika2509871

ahojte baby,nechapem preco kazda z vas pise,ze keby sa to dozvedeli kamosky,tak by ste sa hanbili...za co???to je choroba ako kazda ina a treba to riesit...prave naopak mali by ste byt radi,ze na to prisli a chcu vam pomoct....a hlavne je dolezita spolupraca s nimi....nie len im hovorit,ze ano ano uz idem k odbornikovi,ale naozaj tam aj ist...vazne kocky popremyslajte o tom co robite a ze to VOBEC neprospieva vasmu telu...chcete byt raz matkami????prajem vela stastia...