Presne pred rokom sa moj zivot rapidne zmenil. Z mojej stihlej postavy sa ubytkom zopar kil stala vychudnuta nepekna postava. Ani sama neviem preco a ako ale odmietala som vysokokaloricku stravu, sladkosti a sladke vody. Nemozem povedat zeby som hladovala. Jedla som aj 5 krat denne. Rano rozok so syrom, desiata jogurt a ovocie, normalny vareny obed, nejake ovocie a varena vecera. Ale mojmu telu to ocividne nestacilo. KEdze mam rychle spalovanie pokial nejem sladkosti a tucnejsie veci tak nemam sancu pribrat. Toto som nastastie vcas pochopila. Narozdiel od inych dievcat s anorexiou ja som sa so svojou postavou trapila, nepacilo sa mi byt chudou ale nedokazala som si rozkazat. Bola som silne fixovana na zdravu stravu- pricom som svoje zdrvie takzvanou ,,zdravou ,, stravou takmer znicila. Dnes mam nazad svoju peknu postavu hoci by som este aspon kilecko rada pribrala :-) Papam hodne az ma vsetci doma musia brzdit a dokonca mi uz zakazuju jest tolko sladkeho hoci pred polrokom by dali hocico za to aby som zjedla aspon tabulku cokoladky. Teraz ju zboznujem a papkam jej tolko kolko sa mi zachce :-) Avsak ubytkom kg sa mi nedostavila menstruacia. Pani gynekologicka mi nasadila liecbu ktora hoci mam dobre lab. vysledky este nezabrala. Chcela by som sa opytat ci neexistuju urcite potraviny, pripadne prirodne lieciva alebo odvary ktore by mohli menstruaciu urychlit. Dakujem.