Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mija

doma ma bulimicku......on chce, aby som bola pekna stihla. ked som mala kila naviac,tak som pocuvala, ake to nieje pekne, ze "mam spojene stehna" a ze ta pneumatika tam nema co robit.....no a teraz mam pokoj :)

lilja

moje zlaté, začnite konečne žiť a nie blbnúť.... čo sa zaoberáte len jedlom a sami sebou? začnite sa zaoberať aj ľudmi okolo seba, je toľko problémov, zomierajú deti, sú vojny a tak.... a vy robíte len somariny a iba \"ja, ja ja\"... mám pocit, že tu nejde o choroby, ako je anorexia a bulímia, vôbec by to neexistovalo, keby ste neboli sebecké, a venovali sa aj niečomu inému, ako len sebe a svojej postave..... Vaša lilja

evelyna

PATA...viem, ze existuju, ale smiem vediet, preco ta to zaujima?....dostala som sa nahodou na archiv jednej z nich a neverila som vlastnym ociam...ach jaj, dievcence...keby sa tak dalo pomoct vam hned vsetkym naraz a vytlct vam z tych vasich hlaviciek ten neustaly pocit tucnoty a neustale nutkanie menej a menej jest a chudnut a chudnut...to je normalne masochizmus...ja so sebou tiez nie som spokojna, chcelo by to ale hlavne spevnit cele telo..neviem si vsak predstavit, ze by som si nedala napr. aspon kusok cokolady s lieskovymi orieskami, ktoru tal mam rada, ak dostanem chut alebo nejaky kolacik...je to cele velmi smutne, ze mlade dievcata a aj starsie zeny maju taketo problemy, namiesto toho, aby svoju energiu venovvali niecomu pozitivnemu a zmysluplnemu...a smutne je to, ako som uz o otm pisala, ze o anorexii a bulimii sa velmi malo hovori a pise...a mnohe mlade dievcata asi ani nevedia, ako velmi riskuju..a ako sa zenu do zahuby, ked zacnu s vracanim a pod.:-(((

anka

ja mam take super riflicky a tych by som sa nevzdala...tak dufam,ze aj ty k tym tvojim nadobudnes taky vztah,to s tym priatelom musi byt tazke,ja mam takeho,co chce aby som vela papala,alebo aspon mam taky pocit.ale to musi mat doma riadnu anorekticku,ked teba berie ako niekoho,kto sa chce zdravo stravovat,

mija

jooo, poznam. ja jem zdravo :) aspon tak si to vysvetluje moj priatel. on si mysli, ze rano jogurt na obed zeleninu a vecer nic je zdrave :))))) a takto ma v tom vlastne nepriamo podporuje.

anka

asi...ale vecer to uz bude inak,a zajtra:rano,ked vstanem tak si poviem,dnes budem silna a vydrzim nic nejest(to sa mi ale vacsinou nepodari)vecer si poviem od zajtra(napozajtra) budem ok a budem jest normalne,a rano...