Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

fergie

Pre anonymnú - v akom zmysle myslis, ze mi pomohli, ja som tam nexodila, nikde som sa neucila o anorexii. Proste to prislo.. a racej sa jej vyhni, urob to pre svoje zdravie

anonymná

fergie
Ahoj.. Takže ty si navštevovala tie nemenované pro stránky?? Aj mne by pomohla? Ja keď som tam písala, tak mi neodpísala.. Aj keď angličtina nie je mojou silnou stránkou, ale niečo viem..

lucka

cawte baby...ak noektzora chcete mozme pokecat o anorexii aj bulimii.ja mam vysku 173 a vahu tak 49 az 50.-zacinam s modelingom ale tejto choroby sa strasne bojim..caute ozvite sa na rockerka5@azet.sk

fergie

Pre 4sestry: Ahoj, ak xces sxudnut a nesi so sebou spokojna, taq by si mala sxudnut, ale nedostan sa zbytocne do xoroby, taq ako ja a mnoho inyx bab aj xalanov.Davno som s tym vsetkym xcela prestat, ale ten pocit ked som za den len jedno kilo zhodila mi nic nemohlo nahradit, xcela som ist aj za psyxologom, ale nemyslim, ze by mi to nejako pomohlo.Ale vyzera to taq, ze ma tam rodicia daju.Mam otca alkoholika, jemu na tom az taq nezalezi ako mamke.Je mi luto, ze ublizujem ludom, ktorym na mne zalezi, ale zacalo sa to, ked sa nasi xceli rozviest.Ana mi pomohla, viem, ze sa to neda xapat, ale ... :'(

miruša

Ja tým trpím a tiež aj bojujem. Je to hrozné. Potrebujem sa s niekym o tom rozprávať. Ak by mal niekto záujem (niekto, kto prekonal túto chorobu) mohli by sme si vymeniť mail a písať si. Neviem, či by mi to pomohlo, ale čo ak áno. Dám všetko za zdravie. Mám bulímiu už 5 rokov a bola som aj na trojmesačnom liečení. Hľadám po internete stránky, kde sú pacientky tejto choroby a spolu aj bojujú. Neviete o takých?

mija

Je ti zo seba zle? ty si hovoris, ze si stastna? ty nevies, co je to byt stastna. stastni su ti ludia, co sa najedia a nemaju vycitky svedomia.ti, co si daju pizzu a nemusia ju ist na zachod vyzvracat...aby nahodou nepribrali. moja zlata, musis sa este vela ucit, tak ako my vsetci!

ajja

Pre fergie: ako vies, ze nas uhol pohladu je zly? Ved to, co robi nestastnym tvojich blizkych (pises o rodicoch)nemoze byt pod tym dobrym uhlom. No a pocit ze z bieleho jogurtu priberiem tiez neni ten spravny uhol. Je jedno, ci ho nazvem dobrym abo zlym. V tejto teme nereagujem. Ale tu polemiku o dobrom a zlom uhle som si nemohla odpustit.

fergie

Ludia, pozerate sa na tieto xoroby zo zleho uhla pohladu... Ja jednou z nix trpim a myslim si, ze teraz som stastna i ked som prisla o vela ludi, ktori sa mi snazili pomoct, viem, ze som uz psyxicky xora.Rodicia su zo mna zufali, snazia sa do mna vtlacit aspon jeden biely jogurt, ale ked si predstavim, ze z toho priberem, je mi zo seba samej zle. :-(((