Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

anka

ja s tym telom zit nemusim...nic nemusim.poznas ten pocit?tak lahko predca mozes zo seba urobit tu,ktoru si budes mat rada-skoda ze len na kratky cas

mija

pre nich to vsetko skoncilo, ale v tebe ostala hlboka rana... oni by na to vsetko najradsej zabudli, ale tebe sa neda. to telo, ktore si nechcela mas spat a musis s nim zit. ja viem. je to velmi tazke, ale nesmies sa obvinovat.nic s tym neurobis. anka, niesi v tom sama, tu sa vzdy najde nietko kto ti pomoze, usmerni ta, vypocuje...

anka

no to je poriadne zlozite,nechcela som s tym nic robit a skoncilo to...radsej ani nehovorim,mam naspat svoje kilecka(nedobrovolne) a pre vsetkych to tym hasne,vlastne este som sprosta,sebecka,rozmaznana...ale chcem s tym nieco robit,ale citi sa na to tak sama:-(((,ze si niekedy poviem,ze mi je takto lepsie,ze aspon trpim,ked uz tolko ludi kvoli mne muselo trpiet

mija

neboj sa, takych je nas viac. zalezi vsak na tom, ci chces s tym nieco urobit, alebo ti to vyhovuje tak ako to je. ale ked toto pises, tak to chces asi zmenit...

mija

Moj tiez o nicom nevie...ani mu to nejak neplanujem hovorit, viem aky ma nazor na tu chorobu...pozna to, ma to totiz v rodine...

anka

to je mile,kolko ludi ma snahu pomoct,ale ten jeden od ktoreho by som chcela,aby ma aspon vypocul,nie a boli to,hrozne:-((((