Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

evelyna

jennqa...a k comu ti bude ta stranka, kocka??....chces od bulimiciek, co sa v tom vyzivaju zistit postup, ako sa naucit spravne pchat prsty do hrdla???...zlata moja, ty si si asi malo citala doterajsie prispevky dievcat, ktore trpia tym, ze maju uz roky bulimiu a neda sa im prestat, aj ked to chcu a vyhladali pomoc...zamysli sa nad sebou trosku...

lala

Baby čo sa snažíte týmto krutým spôsobom schudnúť navštívte čo najskôr odborníka.. pred tým ako sa rozhodnete spraviť takúto volovinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dejna

buuu, choď na tému ... boj vyhráš, tam je rád viac, určite si tam niečo nájdeš, tak ako som písala Betke, pripoj sa.

dejna

Ahoj Betka,
vziať si niečo k srdcu a tak aj konať sú dve odlišné veci, ale snažím sa.
Čitavaj radšej tému ...boj vyhráš, tam je to zaujímavejšie, tam sa chceme vyliečiť a z toho dostať, tam je omne viac, ak ťa to zaujíma, prípadne sa k nám pripoj. Teším sa.

buuu

ludia,ako sa da z tohoto zacarovaneho kruhu vyviazt????trpim anorexiou a ja uz dalej takto zit nevladzem.je mi luto seba a aj ludi okolo mna,ktorym na mne zalezi a boja sa o mna.no nieje jednoduche povedat si dost!!!psychologmi nepomohol,tak hladam podporu inde.prosim pomozte mi

fergie

Pre anonymnú, ja som nikdy nexodila na tieto stranky aj ked som ix hladala. Ked uz som nejaku nasla taq ju skoro zrusili ...

anonymná

fergie
Tak ako si sa dostala k ane?? Ja mám tiež tento problém, tiež to nejak dávno prišlo a neodchádza, tak som teda chcela si písať s ostatnými rovnakými dievčatami..

jennqa

chcela by som nejake tie pro-ana adresy stranok, zaujima ma ten život tych bab, mam priemernu, trošku viac pri sebe postavu, som celkom spokojna, a vracať velmi na povel neviem :)) takže by som rada niečo o nich prečitala medzi nimi.. ak rozumiete, dakujem