Bulímia,anorexia

mija

takze vlastne ked jes normalne tak nepriberas. ale ked dlho hladujes a potom zacnes normalne jest, tak vlastne priberies....

anka

podla toho,co povazujes za stihlost...mne teraz vadi,ze som po psychickej stranke na tom dost "cudne",ja ani neviem,co je to jest normalne,vraj ked sa nabehne na normalne stravovanie telo si hned zacne robit zasoby,lebo je to pre neho sok,ze nemusi zivorit a ked zisti,ze sa s nim len nezahravas,tak vaha moze aj klesnut,ze vraj aj oproti tej co mas teraz,lebo organizmus si berie teraz z toho mala,co zjes vsetko a pri normale by mu stacilo len nieco

lilja

mija, nenechám to tak.... možno som krava, ale nemôžem pozerať, ako sa niekto ničí, ked by mal skôr niekomu pomáhať.... takže prepáč, nenechám tak...a ako tu čítam, niektorí sa domáhajú pro ana stránok... je mi z toho fakt zle...vy byť moje dcery (vaše šťastie, že nie ste) tak vás asi pošlem do vojny, aby ste videli, ako ľudia umierajú....alebo na detskú onkologiu... takže sorry, môžeš ma ignorovať, ale z času na čas sa ozvem... Vaša lilja....