Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lilja

mija, hmmm, nie každý, kto vyrastá v neusporiadanej rodine, musí mať anorexiu, alebo bulímiu..., nemôžeš vedieť, ako som žila:-))) no a anka, ty svoje deti nikam nepošleš, a ani na úkor nemčiny, pretože sa budeš venovať iba sebe a svojej anorexii:-)))) takže ti na iné asi neostane čas....a prečo som taká hnusná??? asi preto, že mi záleží na ľudoch.... Vaša lilja... ozaj , prečo sa vlastne neučím tú nemčinu, poviete mi???

mija

vies co,mne je to aj tak uz jedno. ja nikdy nebudem vediet jest normalne. ked som sa o to snazila, vzdy to dopadlo velkymi vycitkami a pripadala som si ako nafuknuty balon....

anka

mija,
ja fakt neviem,mne to vravela obvodna doktorka,moze sa stat,ze priberies(hlavne ak islo o velke schudnutie),ale vaha sa ti upravi,ked si organizmus zvykne na normal,a poom mozes pri tomto stravovani aj mierne schudnut,neviem,ci som to dobre vysvetlila a ci vobec dobre pochopila,spytaj sa v nejakej inej teme,asi by to tam lepsie vedeli.

mija

ona tomu nerozumie. vyrastala asi v peknej rodinke, nic jej nechybalo a nemusela na seba upozornovat, aby si ju niekto vobec vsimol..."halo mami, tu som a zijem tu s tebou...alebo prezivam?"

anka

to preco je taka hnusna nechapem,poviem na to len tolko-ja chcem predca to najlepsie pre svojho synceka,dcerusku...tak ma sakra pocuvaj,lebo nemozes vediet co je pre mna najlepsie...hej,ja budem asi ina ku svojim detom,a ani na vojnu ich neposlem ani na onkologiu,len im kazdy den venujem aspon chvilu zo svojho casu,mozno aj na ukor nemciny!

lilja

idem sa radšej venovať svojej nemčine... síce mi už lezie na mozog,ale aspon sa mi rozširuje obzor. tak vám prajem krásne zvracanie...Dúfam, že si z toho niečo odnesiete aj do života.... možno aj vaše deti z toho niečo budú mať....Vaša lilja