Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kiki

dobru...ina nahodou si celkom rozumna,ani by som neverila ,ze tu niekoho takeho stretnem...
inac ak by si niekedy chcela debatovat tu je moj mail: kirsten5858@hotmail.com
maj sa

forever?

no, prepac..tak diplomatka :)
no ano, je to tazke, vidiet to cierne na bielom, mentalna anorexia. hlavne, ked si tomu, ze ju mas, zacala verit len nedavno.
chceli sme to, mame to.
dobru noc. idem dobyt baterky:)

kiki

forever?:
:)))hej ,no len mna mrzi ten zaznam v karte a nechcem byt lekarka,ale diplomatka,alebo nejaky velvyslanec osn:))znie to debilne:ANOREKTICKA,KTORA SI VERI:)))

forever?

nnika: ja si hovorim, radsej by som bola plnostihla, ale stastna. prisaham, hovorim si to. aj ked ty to mozno nepochopis.

forever?

kiki: karierista som aj ja. pozri, ale, ak by som k tej psychologicke nezacala chodit, tak pravdepodobne teraz lezim uz nikde na jis-ke, pretoze aspon v niecom mi otvorila oci! pozri, kosice trochu poznam, je to mesto jak hovado velke. :) cize sa nemusis nicoho bat. psycholog ti neublizi, naozaj nie. je to tam fajn, mozes sa beztresne vyrozpravat, zazartovat si ( aj ked mojim vtipom osobne nikto nechape, ja uvazujem asi na v inej dimezii..no nic :) ) jednoducho, kosice su velke, nemusis sa nicoho bat. a neboj, na medinu ta prijmu, aj ked mas ppp. to by som sa uz davno obesila, ak by to bolo inak. :) vies, ale radsej to riesit teraz, ako potom, pred nejakymi skuskami tam. tam chcem, aby uz bolo vsetko v poriadku.

kiki

nnika: vidim,ze anorexiu nechapes....proste ja uz jednoducho nemozem....a inac verejna mienka hovori,ze az 90 muzov by radsej brali plnsiu zenu ako anorekticku