Bulímia,anorexia

kiki

dobru...ina nahodou si celkom rozumna,ani by som neverila ,ze tu niekoho takeho stretnem...
inac ak by si niekedy chcela debatovat tu je moj mail: kirsten5858@hotmail.com
maj sa

forever?

no, prepac..tak diplomatka :)
no ano, je to tazke, vidiet to cierne na bielom, mentalna anorexia. hlavne, ked si tomu, ze ju mas, zacala verit len nedavno.
chceli sme to, mame to.
dobru noc. idem dobyt baterky:)

kiki

forever?:
:)))hej ,no len mna mrzi ten zaznam v karte a nechcem byt lekarka,ale diplomatka,alebo nejaky velvyslanec osn:))znie to debilne:ANOREKTICKA,KTORA SI VERI:)))

forever?

nnika: ja si hovorim, radsej by som bola plnostihla, ale stastna. prisaham, hovorim si to. aj ked ty to mozno nepochopis.

forever?

kiki: karierista som aj ja. pozri, ale, ak by som k tej psychologicke nezacala chodit, tak pravdepodobne teraz lezim uz nikde na jis-ke, pretoze aspon v niecom mi otvorila oci! pozri, kosice trochu poznam, je to mesto jak hovado velke. :) cize sa nemusis nicoho bat. psycholog ti neublizi, naozaj nie. je to tam fajn, mozes sa beztresne vyrozpravat, zazartovat si ( aj ked mojim vtipom osobne nikto nechape, ja uvazujem asi na v inej dimezii..no nic :) ) jednoducho, kosice su velke, nemusis sa nicoho bat. a neboj, na medinu ta prijmu, aj ked mas ppp. to by som sa uz davno obesila, ak by to bolo inak. :) vies, ale radsej to riesit teraz, ako potom, pred nejakymi skuskami tam. tam chcem, aby uz bolo vsetko v poriadku.

kiki

nnika: vidim,ze anorexiu nechapes....proste ja uz jednoducho nemozem....a inac verejna mienka hovori,ze az 90 muzov by radsej brali plnsiu zenu ako anorekticku