Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kiki

forever?: no lenze ja este nemam 18a nasi by sa to dozvedeli...byvam v malom meste a ani tu nemame poriadneho psyhologa...

nnika

kiki: no ja trpim akurat tak zaxvatovym prejedanim. az takto daleko to pri mne nezaslo, cize ta neviem poxopit ale drkam ti palce aby si sa z toho co najryxlejsie dostala. teda ak vobec xces..lebo to je zaklad. ja napriklad nexcem

forever?

kiki: ved im to nemusis povedat, nemusis im povedat, ze to trochu nezvladas, a ze si sla za psychologom. kazdy mame prave obcas nieco nezvladat, byt smutny... myslis, ze o mne niekto vie, ze som psycho pacient? :) presne, ako si napisala. neverili by.

kiki

nnika: ach...byt vychudnuta...kazdy den si poviem,ze s tym koncim,ale ked si nalozim na tanier hocio,co nieje kvapalne(kase,ovone drene a pod)nehe sa mi vobec jest...zjem s placom 3 lyzicky...neviem uz o robit...sama to nezvladam,ale odpbornu pomoc nevyhladam...nasi o tom nevedia...booze ,keby vedeli.nevonok som strasny karierista a typ, ktoreho nic nerozhadze,ide za svojim cielom,maka na sebe...urcite by neuverili

nnika

forever: ale uverim. len som smutna. prehanadla sami zdali ako dobra cesta byt vyxuduta a teraz ked zistujem ze by z toho boli akurat tak zdravotne problemy je mi nanic

forever?

nnika: ak chces byt ako vsetky anorekticky a bulimicky, tak ti nestaci prelistovat si vsetky casopisy a clanky, kde o nich pisu. prehanadla ti nepomozu, ale aj keby ti tu sto ludi hovorilo opak, ty im neuveris.
www.idealni.cz

kiki

nnika: lebo im rucicka na vahe ukaze mensie ciselko,ale to je sposobene len tym ,ze prehanadlami sa odvodnuje telo...a nechci chudnut prehanadlami...budes mat problemy s nedostatkom mineralov