Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kiki

nnika: ci si to uvedomujes ,alebo nie prejedanie je tiez (ako aj anorexia a bulimia) jednym z ppp...
cize je to problem...skus najprv dlho zuvat a zakazdym pit vela vody...a ked to nezaberie a na nieo budes mat strasnu hut,tak to vopchaj do pusy rozzuvaj,ale potom vypluvni....a je po probleme

nnika

kiki: ale ved ty uz predsa si stihla, nie? ja si myslim, ze ak z cloveka nieco pozitivne vyzaruje, tak ho ludia uznavaju. no tiez je pravda, ze tucni ludia im nie su sympaticky a su voci nim predpojati. mozem posudzovat aj podla seba

f

kiki: ano, aj ja mam problemy s tym, ze sa to niekto moze dozvediet a tak podobne. ale lekari su, ako isto dobre vies, viazany lekarskym tajomstvom, cize, aj ked za psychiatrom pojdes, nemoze to nikomu povedat, ak si to nezelas. v kazdom pripade, lepsie mat v zdravotnej karte napisana- vyliecena z mentalnej anorexie, ako smrt nastala nasledkom dlhodobeho hladovania a celkoveho vysilenia organizmu. pozri a ked pojdes k tomu psychologovi, tak ten to uz voobec nikomu nepovie. to mi mozes verit:) ake mas take vacsie mesto pobliz?

nnika

forever: ked ja som si na to uz privelmi zvykla. a navyse uz ani neviem jest normalne. kludne by sa mohlo stat ze spadnem do anorexie. takto je to lepsie. ale to si len nahovaram...ja viem:((

kiki

forever?:
ty to tu u nas nepoznas....vies,keby sa to prevalilo.v skole sa mi dari a mam vysoke ambicie...zaznam o psychikej chorobe v karte by sa mi nehodil...a nevyhovaram sa,len viem ako to chodi..kamoska bola za nasim psych. v meste a ten na nu spustil,ze nieje plnoleta a ze ma prist s rodicmi...odvtedy sa na poliklinike radsej neukaze ani ked je chora

kiki

nnika: vies cim to zacalo u mna??
zacala som mat strach,ze ked nebudem stihla,tak ma nebudu ludia uznavat....kym nebudem nejakym idealom...ale tym je zena vtedy,ked si veri a ked je sebavedoma...nieje dolezite ako vyzeras,ale co z teba vyzaruje...a pritom mam navonok taku nejaku sebauctu

forever?

kiki: ja mam 17, psycholog je v kazdom okresnom meste. nevyhovaraj sa, prosim ta:) to ti tu nepomoze.
jednoducho, zoberies telefonny zoznam, zavolas do nejakej poradensko- psychologickej poradne, kde si ta nejaka mila teta objedna a ty tam prides a spolocne sa to budete snazit vyriesit.