Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kiki

FOR: mne sa stavali tiez take veci...raz som bola v Nemecku a s kamaratkou sme zasli do restiky...ja som si sice dala zeleninu,ale ked som videla druhyh ludi,ze jedia maso(aj tak som sice vegetarianka)a kolae...len mi to prislo luto,ze uz nikdy v zivote nebudem nieco take jest..som dostala depku:(((a jake sceny si zvykla robit ??

forever?

kiki: no, ja som bola v jednom supermarkete. komicka situacia..:) ja som sa postavila pred regal so "zdravymi produktami", zosypala som sa a potom som tam pred nim takych dobrych patnast minut cupela... to sa mi stava casto... v obchode som bola asi hodinu a nakoniec som si kupila nejaky polotekuty blivajz.
hm, ale lepsim sa. mala som aj ranajky, celkom pekne, teraz cakam na ocka, mozno si pojdeme niekam sadnut.
a inak, vies co pomaha mne? mne pomaha, ked jem v presne stanovenych casoch, na to si potom telo zvykne a nebude to pre neho taky sok, ako ked mu das jedlo po dvoch dnoch "postu".
vcera som sa bola najest s priatelom v restauracii. bolo to celkom fajn:) skoro som ani nerobila sceny.

kiki

FOR: je to hrozne...strasne som si zvykla na poit hladu...a naucila som sa to "mat rada"a teraz nenaviddim pocit nasytenosti...automatiky sa vidim o 5 kil tucnejsia...uz sa snazim jest pomenej a castejsie,aby ma zase vraanie neprepadlo...a v akom obhode si bola??vies na co som prisla??ked sa chces z toho dostat nemozes to robit tak,ze si das kolac a zapijes ho colou,ale musis jest nizkokal jedla a viac...tak mi to vyhovuje...,ale ten plnyy zaludok:(((

forever?

kiki: mam z teba radost:) si sikulka. ja sa tiez snazim papat, kedze este nemam vycibreny ten pocit hladu, tak jem viac- menej na silu, kazde 4 hodiny... ale, kcal..tie sa mi v hlave premietaju stale.
vcera som si bola kupit nieco na veceru, skoro som sa v obchode rozplakala. :) tragicke.

kiki

Ja som sa len chcela pochvalit ludom s ktorymi som si tu zaala pisat...viem,ze pre niekoho sa to nebude zdat ako velky pokrok,ale uz tri dni skusam nemysliet na kcal...a dari sa mi...napruiklad dnes rano som uz zjedla kaloricky jogurt a a nejaku kasu z ovsenych vlociek a mklieka...taktiez grahamovy rozok...a citim sa sice trochu napraskana,ale nejako to uz zvladnem...dolezite je,ze uz nemam potrebu,resp. ze uz nechcem ist vracat...aj ked mam z tych ranajok poriadne nafuknute brucho a zaludok naprasknutie...drzte palce

thesiamee

ja som presla cez mnohych psychologov, dvomi nemocnicami a nakoniec mi pomohli. aj ja som chodila k psychiatrovi ktoreho uznava cely svet a tiez mi bol na nic. opytaj sa mishi, ta sem chodi a pozna nejakych psychologov a urcite ti niekoho poradi... nevzdavaj sa hned pri prvom neuspechu...a ten primar je dobry idiot... preco sa da inym trpiacim ppp pomoct a tebe zrovna nie?

bebe

Nevyhovuje, ale psycholog mi nepomohol. K tomuto problemu sme sa ani nedostali. Po tretom sedeni mi povedla, ze mu je to luto , ale fakt mi nerozumie. Ineho skusat uz ani nemusim. Fakt je, že nevedel aky mam problem. To so mu nestihla vlastne povedat. Podotykam, ze to bol primar. Asi uz ma nejake skusenosti. No mozno som cvok. Ale prestat s tym musim...