Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mimka

Uz mam dost toho vecneho sa obmedzovania.Zacalo sa to pred rokom ,ked mi frajer povedal, aby som schudla. Za 11 mesiacov som stratila 27(!) kg.Mam teraz same problemy, je mi strasna zima, vypadavaju vlasy, a stratila som periodu.

fmpsfm

bebe+nika+thesiamee: vďaka za odpoveď. Co sa týka psychológov a psychiatrov - no pár som ich už skúsila. Neviem povedať, na koľkých miestach som bola s tým problémom. Každý sa mi snaží pomôcť ale nakoniec sa dostaneme stále k tomu istému bodu: To musíte vy sama zvládnuť, ja to za vás nemôžem. Co je pravda, uznávam, ale keby som to vedela sama zvládnuť, tak ich ani nevyhľadám. Je to boj. Zbytočný boj...

kiki

forever?: boze ,co sa mi stalo!!!
to je fakt hroza...nemozeme si pisat cez msn messenger??nechcela by som tu na verejnosti...ale sklamala som

calla

Ahojte.. Je tu niekto z Vás ana?alebo mia?už dlho sa snažím nájsť chat kde sa dá pokecať aj po slov.nie len po anglicky.Ďakujem

forever?

kiki: moje sceny bol krik, plac, vyhadzovanie..asi vsetko. vacsinou sa ale v spolocnosti krotim. :)
ach..ja by som tak velmi chcela byt zas normalna. dat si nieco bez toho, aby si mi v hlave spustila kalkulacka, aby som nemusela pocitat..vsetko..:( aby som si mohla dat nieco bez vycitiek. chcela by som prestat citat nutricne hodnoty na obaloch potravin a v restauracii si dat to, na co mam prave chut.
aj ked jem, stale vsetko stale prisne selektujem. co nie je "zdrave", ide z kola von.
ako to mam spravit? vie to niekto? :)