Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

nnika

forever: tak preco su potom medzi anorektickami a bulimickami prehanadla take rozsirene? ved tak ked nepomahaju, naco ix potom beru

forever?

nnika: nepomahaju. spravne si citala. v hrubom creve sa spracovava viac- menej uz len voda, takze ti odtial nema co vyplavit. samozrejme, okrem stolice, na to su vsak laxans aj urcene...

nnika

a pomahaju vobec prehanadla? lebo niekde som citala ze ucinkuju az v hrubom creve ked je uz potrava stravena a kalorie prijate a to su uz potom nanic:(

forever?

TS: ja som tvoj pribeh citala na ceskych strankach.. ;) prave som sa vam tam zapojila do rozhovoru..:( snad to nevadi..

thesiamee

for.: mne pomohli, sama som to nezvladla. a citim ze mam voci tym ludom strasny dlh, hovi oni to robili nezistne.. a ked ho nemozem splatit im aspon sa ho pokusim splatit tym ktori potrebuju pomoc... celkom logicke... preto by som tu chcela aj zverejnit pribeh mojej choroby, aby ini videli, ze sa to da...

thesiamee

for: najdolezitejsia zo vsetkeho je nadej... key som neverila ze raz bude dobre, tak by nemalo moje snazenie zmysel... a tiez verim ze zvitazit moze kazda z nas. ja nie som nicim vynimocna, aby som mala pravo byt jedna z mala vyliecenych. tak sa pokusam snazit, aby tak ako pomohli mne, pomohli aj inym... snad sa mi to raz podari, aby som vedela pomahat...