Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

thesiamee

fmp+bebe: ked trpite ppp uz tak dlhu dobu a doteraz sa vam toho nepodarilo zbavit bez odbornej pomoci, tak to asi fakt bez psychologa nejde... a ked chcete zvitazit tak preco to neskusit? asi vam tento sposob zivota predslane vyhovuje viac ako obycajny svet s obycajnymi problemami...vyovorky sa najdu vzdy...

nnika

fmpsfm+bebe: ak sa vyliecit xcete tak sa to da. je to tazke ale zvladnete to. radim vam pohladat si psyxologa. liecebne strediska pre anorekticky su nacic. akurat sa tam priucite viac klamat a nove sposoby ako podvadzat

fmpsfm

Caute! Dá sa z tejto choroby vyliečiť??? Dá sa zmeniť pohľad na svet, sebavedomie - ktoré nemám, hrôza z pribratia, pohľad na jedla - nie ako na jed, ... 10 rokov trpím na anor.+bul. a nevidím východisko...

forever?

alti: je to smiesna vyhovorka, ale mat to tam zapisane..to znie az prilis definitivne. a prosim ta, co robis hore o takomto case?! :)

Alternativa

Dievcata, nemusite sa v zivote obavat, co povedia rodicia, ked...co povedia ludia, ked...Skus si odpovedat na otazku: Co hovori Tvoj organizmus, na toto Tvoje systematicke nicenie, co na to povie o dalsich niekolko rockov /ak nemas anorexiu, lebo za tych par rockov...ach jaj/? Vzdy si odpovedaj : co potrebujem ja, zaznam v zdravotnej karte je fakt uplne smiesna vyhovorka.

nnika

kiki: diki za rady. skusim to.. no ja si to niekde vnutri uvedomujem ale nexcem pripustit a radsej by som mala ana nez zachvatovite prejedanie:( a k tym muzom:no jak sa to vezme... xcu mat vedla seba zeny s velkym poprsim,zadkom, nejakymi tymi bokami a xudym bruskom. that is my opinion