Bulímia,anorexia

anonym

no ja cvicim kazdy den aspon polhodinu...cize v tom nebude problem.ale tak uvidm co bude o dva tyzdne mojho odriekania snad uz aj daky vysledok..lebo za tyzden je to len kilo dole ale aj to potesilo...

thesiamee

lala: tvoje telo nevie ze chces schudnut iba 5 kil. ono si vsimlo ze hladujes a nevie ako dlho to bude trvat, tak ti spomalilo metabolizmus a setri kde sa da... a znova nastartovat metabolizmus moze byt celkom fuska. (povestny jojo efekt) co tak trocha pohybu (aj ten zrychluje metabolizmus) a zacat jest normalnu a vyvazenu stravu?

lala

ahojte baby...neviem ci je to anorexia alebo co ale za den do seba dostanem najviac jeden jogurt a dva rozky.aj z toho mam zly pocit a aj tak som neschudla...tak neviem stracam uz sily...potrebujem 5 kil dole a ono to nejde.aj ked uz jem len toto....:(((

klarka

lil
ale ja viem,no tie nohavice mna trapia najmenej,ale ma trapi najme to ze budem tucne,i ked ja si myslim,ze uz teraz som dost tucna.ale ved kupis si nove nohavice:)saneboj.

klarka

ah lil
ja to mam a podobne.uz som stratila nadej ze z anorexie sa da viliecit.aj ja tuzim byt ako predtym,no nejdete,ale povedzme si ze to dokazeme a mozno sa to raz podari netreba sa vzdavat nadeje
:)i ked dakedy o tom aj pocvhybujem

lil

bubi: vystihla si to presne...mam 16 a 2 roky a rok anorexiu...nemam menstruaciu,ale uz mi pride nenormalne vobec sa naobedovat...nepoznam ine jedlo,ako ovocie a zelenuinu..a ked zjem nieco ako jogurt ,poviem si:Boze ja som pazrava!!!a vsetko to ide von...chcem svoj zivot spat,ale neviem ako...zjem nieco naviac a momentalne sa v zrkadle vidim vacsia...mam pocit,ze nohavice su mi zrazu male...a tak si poviem:Zajtra uz vobec nic:(((takto to u mna vyzera

bubi

Jaana:tak asi nemas bulimiu..preco myslis ze to nie je az tak zle?Este si nic nestratila ze?Este nemas depresie,ze?Este nemas zdravotne problemy kvoli tomu,ze? Este mas vsetkych kamaratov,vsak?Este si sa k nim nezacala kvoli hnevu na seba zle spravat,vsak?davaj si pozor..aby si nahodou niekedy neodpovedala kladne na jednu z tychto otazok..