Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Nilka

ja netrpim nastatsie anorexiou som mala bulimiu asi pred dvoma rokni a som zacala tiez len nevinnymi 5kilami ze kcem schudnut zo 70 na 65...mno a skoncila som na 53...potom ma vykrmili na 58...a meriam 168cm...lenze teraz som pribrala tri kila..:(a vsimla som si ze v poslednej dobe to smeruje zase tam kde som bola..nekcem to znova prezit ale neda sa mi inak:((

thesiamee

CHvilu to vdrzi a potom to pojde dole vodou... ked sa ti chce zajdi ba strasnku www.idealni.cz, tam v sekcii muj pribeh zistis ze strasne vela z nas zacinalo nevinnymi 5 kilami a ako su na tom teraz...

thesiamee

vitaj v anorexii... tvoja vaha je uplne v poriadku a tvoje zmylsanie je chore... keby si s tym chcela nieco robit, urcite ti niekto pomoze, len to najprv musis chciet. snad budes chciet coskoro...

lala

no tak schudnem est viac a to bude len dobre...vsak teraz sa na seba uz ani pozerat nemozem...mam 178 cm a vazim 65 kg...ked budem mat 57 poviem si som so sebou spokojna a mozno pridam k tomu aj par krat do tyzdna obed

thesiamee

a napadlo ta ze aj ked schudnes tych 5 kil a zacnes normalne jest tak polezu naspat, lebo telo je cele stastne ze konecne nehladujes a keby si to nahodou chcela zoakovat tak sa na to zasobi... zahravas sa s ohnom...