ano mam mentalnu anorexiu bohvieco to neni prosim baby nechudnite je to minanie zbytocneho casu.chcela som byt chuda a teraz som takto dopadla budem mat 15 a mam 3 kg zdalo sa mi ze som tlasta a ze potrebujem schudnut.teraz to lutujem
ja uz neviem co je so mnou............fakt...niekedy jem len ovocie,niekedy sa prezerem ako prasa a vsetko vyvratim...ale nerobim to vzdy....chcem len trocha schudnut.!!niekedy mam chut na kazdeho vrieskat....ide mi vsetko na nervy...mam vsetkeho pokrk...a hlavne jedla,neviem preco musi exzistovat...niekedy nemam ani na nho chut...no vzapeti ma tak fascinuje..a ja neoddolam...napcham sa a vyvratim to...no nerobim to casto..som na intraku tak tam jem menej a doma...to nikdy nevydrzim,a uz to ide.nenavidim sa...a hlavne nenavidim jedlo!!!!!!!a uz mam vsetkeho pokrk!!!!!!!!!
misha: ja by som to nenazyvala kamaratstvo,vies,takeho kamarata nepotrebujem...skor jun vnimam ako usa japoncov pocas 2.sv vojny...cakam kym pride moja hirosima a nagasaki
heera, a keď máš PPP 9r, je to ešte strašnejšie...a skončíš ako ja na infuzkách, dnes som sa vrátila z nemocnice. A čo mi anorexia dala? Nič! Všetko mi zobrala! Vykašli sa na ňu, prestaň sa s ňou "kamarátiť!".
no dnes som zjedla opat jogurt a dva rozky...ale neviem nejak uz ani hladna nebyvam...ale vaha zatial nejde dolu mozno kilo, dve za 9 dni....a viem ze toto vsetko nie je sranda ale ako si vsimam tak taketo problemy ma vela bab...skoda ze aj ja...kedysi som byvala v pohode spokojna so sebou aj ked som mala o pat kilo viac..ale teraz...ach