Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

siuzdk

ahojte prosim potrebujem sa skontaktovat s nejakou babenkou,ktora trpela alebo trpy anorexiou...mozete sa mi ozvat na mail 3brouk@azet.sk dakujem

betka20

Je to normalne ked chcem vyzerat vychudnuto???Chcem strasne schudnut ale na kost ale nedari sa mi preco??v zrkadle nic nevidim len seba aku som tucna a este preco nemozem zacat???tomuto nechapem

veva8881

JA....TRPELA SOM ANOREXIOU vyse 2 rokov...som z toho svinstva vonku...ake zobralo mi to nesmierne vela....kamaratov..vsetko sa pokazilo...mam nesmierne problemy...byvam smutna a mam depresie..a co je najhorsie...po lieceni som vela pribrala ateraz to chcem vsetko opät zhodit...mala som peknu postavu..pacila som sa chalanom...a anorexia mi to vsetko vzala...a je mi to luto...a bojujem...ale na druhej strane sla by som do toho zas...ale prestala by som...lenze to nejde...niet cesty spät...a je mi to luto...

zuju

sunny20: klikni vedla na tejto strabnke komunita anorexia a bulimia, potom kontakty, v Blave a Pezinku su specializovane kliniky na ppp

sunshine

Baby, sme my ale extremistky. O tom vlastne ppp je, o extremoch, vsak? Bud sa nenajem VOBEC, alebo zacnem a neviem prestat. Ziadna zdrava stredna cesta neexistuje.
Sunny, viem ako ti je, som na tom podobne, akurat o nieco dlhsie nez 5 rokov. Z Blavy nie som, tak ti asi velmi neporadim, ale skus web stranky zdruzenia ANABELL, tam iste nejaky kontakt najdes. Drz sa, dobre?

sunny20

ahojte, sledujem vase diskusie uz dlhsie ale nemala som zatial odvahu napisat. trpim bulimiou uz 5.rok ale len pred nedavnom som pochopila ze sama sa z toho nedostanem. vie o tom len priatel ale ani ten nevie za kym ist. nepoznate prosim nejakeho odbornika v BA?

siuzdk

prosim poradte mi ..chcem to vygrcat, ale neda sa nemozem ani prsty nepomahaju prosim poradte mi ako na to ..uz nechcem byt tucna..ked dosiahnem pozadovanu vahu prestanem s tym..mne ziadne diety nezaberaju aj sportujem ..prosim poradte mi ako to dostanem von dakujem

thesiamee

Jonie16: skus si este raz precitat co si napisala. na jednej strane obvinujes rodinu ze ti nepomaha a na druhej strane im odmietas povedat co sa s tebou deje, aby ti vobec mohli pomoct...trosku si odporujes...
zdravi ludia nechapu a nikdy sami od seba nepochopia ppp, pride im to uplne nezmyselne...

jonie16

Ahojte, ja som tu nova.Niekolko mesiacov bojujem,a vzdy prehravam s bulimiou.Zacalo sa to klasicky-citila som sa baculata.Schudla som 13 kg a teraz mam 44 kg,bojim sa kazdeho noveho rana, lebo viem, ze nic nezjem alebo toho zjem az privela a potom... Najhorsie je na tom to, ze vzdy ked sa odhodlam s tym volaco robit, pokazi mi to rodina.Ano, rodina. Nevedia o tom,snad ani vediet nebudu,bojim sa toho. MYslia si, to je na tom to najvtipnejsie, ze zacinam s anorexiou. Vobec si nevsimaju, ze sa prezieram, ze mizne vela jedla, a ze vobec nepriberam.Podla nich som anorekticka.Pred nimi jedavam zriedka, ale ked som sama...viete si to predstavit. A su tie typy co si myslia, ze sa vsetko vyriesi ked ma prinutia spravit si ranajky(ci ich zjem sa uz ale nedozvedia). Neviem co mam robit, sama im to nepoviem, len som mala potrebu niekomu, kto ma moze pochopit, napisat. Raz to mozno prekonam a vy tiez.