Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

malicka

...nie je to trapna fraza..krasa ide vraj zvnutra...ale..ja som asi tak zakoplexovany clovek ze ..na sebe neviem najst nic pekne.
Ale mne ide o to nech sa sama zacnem brat trochu inak

diana kerpcarova

Dievcata to,co tu citam je hrozne...Mam 24 rokov,nikdy som ziadny podobny problem nemala.Momentalne sa aj ja snazim schudnut 2kg[meriam 163 a vazim 50kg],ale normalnou cestou,co znamena ziadne sladkosti,prevazne ovocie a samozrejme 1 teple jedlo za den.Takisto som 3-4 krat tyzdenne v posilnovni.Dufam,ze ked vyrastiete z puberty tak sa Vam otvoria oci ved ste buduce matky a Vy sa len tak zahravate so svojimi zivotmi a robite to vedome.Prestante kym je cas lebo ani sa nenazdate a bude neskoro kocky!!!!!!!!

kiky

malicka:musíš sa mať rada takú aká si..ver mi môžem ti pvoedať že akokoľvek schudneš nikdy to nebude dosť a nebudeš sa páčiť sama sebe..krása je niekde inde...viem povieš si trápna fráza ale skutočne je to tak...kašli na všetkých mysli na seba...každý deň hľadaj na sebe krásne veci

malicka

Mam 16...lahke to je napisat...a sama to vies....stale si myslim ze to ovladnem..ze prestanem....ae..ja chcem byt aspon na chilu pekna..hlavne pre seba

klarka

malicka
a kolo mas rokov?vravim ti nerob to.ja viem ze to nie je lahke a skoro je to nemozne s tym prestat.ale skus to kym mozes.raz to velmi olutujes.mozno ta teraz ziadne "raz" nezaujima,no je to dolezite.potom sa uz nevratis,a mysli na to,alebo si pokazis najlepsie roky zivota

klarka

babi
viete je to moc smutne co tu pisete.mna to mrzi bo aj ja mam anorexiu
a rada by som vsetko vratila spät.no obavam sa ze to nejde.cas som uplne premarnila a velmi ma to mrzi.no este nie je vsetko stratene.viete nechapem naco to je ?ajtak potom priberiete.ja viem vy si myslite ze budete take chode do konca zivota,ale tak to nejde,lebo potom by bol ten koniec zivota velmi blizko.s anorexiou sa zit neda.s nou sa da len umriet a stratit vsetko co mal clovek predtym.mrzi ma ze to musim takto povedat no je to pravda.tak si to este rozmyslite:)

malicka

..neviem co robit...trva to asi mesiac...robimto z vlastnej vole...a dufam ze to "pomoze"...uvedomujem si nasledky..mozno nie dostatocne ked to stale robim..ale ratam s tym... chcem schudnut..nedari sa..mam slabu volu..preto som zcala s psychnim si prstov do krku...doobea s este trochu najem aby mi neskvrkalo v bruchu...kym som v skole..ale doma..naobedujem sa...este nieco pojdem a vyvratim to..a potom nejdem uzdokonca dna ak sa podari...popripadn enjak ovocie..aj ked niekedy ...to musim zopakovat pretoze sa zase najem. :(( nik o tom nevie...prameni to z mojho nizkeho sebavedomia....nepacim sa sama sebe..a isto nie ani chalanom...ja chcem bt so sebou ako tak aspokojna... meriam 153cm a vazim 49 kg :((....ulavilo sa mi ze som tu napisala..ak m niekto niecopodobne.ozvite sa na mail:((

cuba

babulky, prosim Vas..najlepsie by bolo keby taketo forum ani nemuselo existovat.ja som zacala..uz ani neviem ako a kedy a zrazu...moj zivot v troskach.lieky, lekari, Pezinok, depresie, zivot naruby.vyhrala som vojnu, aj ked male bitky budu asi do konca zivota.jedine co mi VEC dala je sila...ale ci to za to stalo??..clovek..ja...velmiprehodnoti zovot ked padne nie na dno..ale daleko daleko hlbsie...