Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

asd

Ja som mala aj, aj. Aj len anorexiu, aj len bulimiu, aj anorexiu s bulimiou skrizenu - ze som to uz nevydrzala nejest, prezrala som sa a vytykovala. A totalna krava som bola. Netrap sa nad svojou postavou. Chalani aj tak chcu plne zadky a brusko. Tak neries

klarka

misha
nie nechodim a ani o tom nikto nevie a chcem aby to tak aj zostalo:(ale sa velmi snezim s tym prestat a sa mi uz trochu lepsie dari.

klarka

betka20
tak to si myslis len teraz ze nebudes vracat stale,ja mam sice anorexiu,ale viem ze nazostanes pri tom vracat len dakedy.ja sa snazim prestat no dnes som to zase pokazila.vsetko co som zjedla dnes som vyvracala.uz sa mi chce plakat ja s tym nedokazem prestat.no neviem,ale budem sa snazit dalej:)

Alternativa

Adipex posobi cez centralny nervovy system a to neprirodzenym narusenim jeho normalnej cinnosti. A chori na PPP, teda aj bulimicky, maju nervovu sustavu dobre rozbitu. Takze...adipex je nevhodny.

misha

Adipex nepotláča chuť do jedla!!! Nie je to "obyčajná" tabletka na chudnutie. Ovplyvňuje CNS- centrálny nervový systém! Adipex retard je nielen nebezpečný, ale v EU aj zakázaný. Prosím, zdržte sa preto ďalších diskusií o tom, ako a kde zohnať Adipex. Ak chcete podporiť chudnutie liekom, obráťte sa na svojho lekára, ktorý vám môže predpísať vhodný liek, ktorý zohľadní váš aktuálny zdravotný stav a stupeň obezity. bez toho je pohlcovanie liekov typu Adipex retard riskantné, nežiadúce účinky môžu končiť až smrteľne. Predovšetkým pod BMI 30 nie je použitie akýchkoľvek liečiv (anorektík) indikované, riziká vysoko prevyšujú zisk. Adipex a podobné lieky môžu poškodiť zdravie nielen tým, že človek je schopný hladovať, ale má priamy a negatívny vplyv na organizmus aj ako liek. Pri vyššom tlaku (a obézni ho mávajú vyšší) je užívanie Adipex retard veľmi nebezpečné! Myslite na to, že Adipex vám zníži chuť do jedla len na čas, kým ho papáte. Čo potom? Zas priberiete... Preto opakujem: Adipex nie. Spomalí vám metabolizmus a nič nevyrieši. Keď ho doužívate, ste tam, kde ste boli. Nemyslite si, že POTOM kilá udržíte ľahšie...

malicka

Adipex,snad si dobre pamatam..ale precitaj si letak...hlavne sa pokus nezvracat..tabletka sa uziva raz denne...potlaca chut do jedla cize...das si ju pred ranajkami ktore si das medzi 10-11..aby vydrzal ucinok..ranajky si daj fajn..nejaka zeleninka celozrne pecivo..rano sa roste najedz..a potom vlastne ..vazne potlacaju chut do jedla..alebo si to clovek aspon vsugeruje...potom uz len tak nejake jogurt ovocie....jednoducho zdrave veci v mensich mnozstvach....ale precitaj si pribalov letak