Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

sasi

AHOJ.....mam na vas taku prosbu...ja sama sa neviem uz par rokov dostat z bulimie...strieda sa to s anorexiou...ale to je teraz jedno....chcem sa spytat ci by ste boli ochotne vyplnit mi taku anketu ohladom PPP.dostala som to ako temu na pracu,ktoru musim odovzdat v skole.dost blba nahoda,ze prave ja mam tuto temu,ale co uz.nahoda je blbec.tak ak budete ochotne napiste mi prosim na mail s tym,ci trpite nejakou PPP alebo nie...lebo tie ankety su dve,podla toho ci trpite PPP alebo nie....strasne by ste mi tym pomohli,lebo potrebujem viac ludi.tak ak sa vam chce tak cakam papa a vopred dakujem

soffi

Ahojte vsetci.Konecne som si priznala sama sebe ze mam bulimiu.Zacinala som vsak sposobmi anorekticky.Minuli rok cez leto som brigadovala.Codila som skoro rano z domu a domov som prichadzala az vecet a to mi jest uz nechutilo,tak som nejedavala.Zacala som si vraviet,ze jedlo je moj nepriatel a zabijak.Potom som premyslala,ze sa niecoho najem,no mala som vycutky,ze mi to uskodi a ze priberiem,tak som to isla vyvratit.Takto dookola sa to taha somnou uz druhy rok.Vsetkych som dokazala oklamat,ze drzim diety,tak ze preto som schudla,ale je to uplna somarina.Za rok som schudla 35 zo 106 a idem na 55.Chcem to zvladnut,aj ked viem ze sa uz potom toho nezbavim.Poradte mi nieco....

kkk

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o pomoc, potrebujem dobreho lekara (anorexia/bulimia) v Presovskom kraji, SURNE! pripadne pomoct s kontaktom na MUDr. Petrovu z Presova, ktoru mi doporucila "mama42". Neviem nikde zohnat kontakt na vyssie uvedenu doktorku....