Bulímia,anorexia

patinka

Lil a baby ja vám tak zavidim,ze ste anorekticky,tak si to prajem a neviem ako to docielim,pomozte mi...uz neznesiem to vecne si tucna,chcem byt chuducka ako vy....a dam za to aj zivot....prosim pomozte,nemam silnu volu aby som prestala jest.....pomooc prosim pomozte

beus

na mojho manzela nemozem povedat nic zle.je skvely.je vyhoda ked mozes svojmu manzelovi povedat vsetko. ved predsa on ti ma byt najblissi zo vsetkych.ak nie o com to potom je? jedine co mi nici zivot cize aj vztah medzi mnou a mojim manzelom je bulimia

beus

povedal ze to nevie pochopit,lebo on je taky ze ked povie budem jest 2x za den ,tak to aj vydrzi.ma pevnu volu. a muza s bulimiou som este nevidela.pretoze muzi maju ine pocity.ale akceptuje to.veri ze to tak u nas zien moze byt,no nerozumie tomu lebo s tym nema skusenost.myslim ze ani zena tomu celkom nemoze rozumiet,ktora to neprezila.

lejla

Páááááááááni, a aj ťa pochopil, vypočul? Ty si sa mu s tým zdôverila? Ja na to nemám odvahy, a pri povahe môjho muža to ani neskúšam. Prišiel by raz deň, kedy by to obrátil proti mne a možno by mi chcel aj deti zobrať.

lucy4

ahojte,pisem sem prvykrat,lebo mam podozrenie,ze by som mohla mat anorexiu v zaciatocnom stadiu...kto by mi poradil ako to zistim???