Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

qwertaka

coolerka22: ty si vobec uvedomujes co pises? ze neriesis? no mala by si, mas poruchu ptijmu potravy, to nie je len tak, ze nejem, vygrcam...na to sa zomiera!!! a to si myslis ze si coolerka?

coolerka22

Baby baby že sa vám to tu chce donekonečna rozoberat a tarat o tych vasich dietach.Ja osobne cely tyzden nejem a v nedelu si dam co chcem a vyvratim to.Viem ze to nieje spravne ale neriesim to.Tak to prestante aj vy a robte si co chcete.Ja som rada ze chudnem a je mi jedno ako.

hope

Baby, normalne mam zimomriavky ked to citam.... preboha spamatajte sa a robte s tym nieco...viem kazdy chceme byt pekna ale nie za cenu zivota....viem to aj ja...sice som nemala anorexiu ani bulimiu ale od anorexie som mala kusocek...vazne som skoro do toho padla najviac mi pomohli rodicia, ked zistili ze nejem tak ako by som mala a ani s dietou to nema nic spolocne boli na mna velmi tvrdy a doslova ma prinutili nech sa spamatam a som rada... za 4 mesiace som schudla 22 kg a koncilo ta mojim odpadnutim, vypadavali mi vlasy ...ludia mi lichotili aka som pekna ale to boli ludia co nepoznali aka naozaj som...moji priatelia videli, ze som ina, ze som to nebola ja, nemala som ten optimizmus, radsot a iskru....odvtedy mi vravia, ze inu ma nechcu a ked spomeniem slovo dieta tak su ako rodicia...(((((o: a som im zato vdacna..((o: teraz sa snazim zdravo jest 3 x denne a pochopila som ze sa da chudnut aj zdravo bez nasledkou....takze baby prosiiiim uvedomte si to a nielen to ..ale hlavne s tym aj nieco robte...(((((((o:

hope

soffi: nerob zaver skor nez je dobre, podla mna je uz obrovska vyhra, ze si si to priznala, ze vies aky mas problem a hladas vychodisko...myslim ze si urobila obrovsky krok dopredu ale caka ta este toho vela....vies v com mas problem tak s tym bojuj, skus najskor zacat mat rada samu seba..taku aka si a uvedomit si ze robis sebe zle, urcite by som sa s tym zdoverila svojej obvodnej lekarka ktora ta nasmeruje ...ci uz k lekarke alebo nejako inak ...viem najhorsie je priznat to zoci voci ...ale bud silna a bojuj s tym ....drzim ti palce a nezabudaj ze jedlo tu nie je preto aby ta zabijalo ale preto aby ti pohohlo prezit...((((((o:

soffi

Ja sem uz radsej nenapisem a ani nepridem.Clovek tu caka na nejake odozvy z jeho prispevku a nic.S kym sa uz mam teda rozpravat,ked nik nema zaujem?radsej kaslem na to a budem to dusit v sebe dalsie roky.Dakujem ze je vas tu tolko a skoro ani jedna pre mna ciarku.Je mi velmi smutno.Tak sa majte.:-(

sasi

alti-dakujem ale dala by si sem prosim ta tvoj email,lebo to ma 15 otazok a sem by to dost zabralo miesta ci nie? pa

sasi

misha-dost ma mrzi,ze si myslis to co si myslis.ale mozem ta uistit,ze ja za tie 3 roky co len tak prezivam ziadne rady naozaj nepotrebujem :( len musim dat co najviac ludom tu anketu,aby som z toho mohla vyvodit nejake zavery...to je vsetko...a ja neviem ci ty trpis nejakou PPP,lebo ak nie tak by som ti neposlala anketu,ktora je zamerana na otazky typu pre tie co su chore.lebo mam tie ankety dve.a ta druha je prave pre ludi ktori nemaju ziadnu PPP.a tou anketou chcem zistit ci maju aspon aky taky prehlad o PPP.to je vsetko pa

misha

Tým som chcela povedať, že ja som jednomu dievčaťu bola ochotná odpovedať, ale tie otázky smerovali "ako do PPP"...