Baby, normalne mam zimomriavky ked to citam.... preboha spamatajte sa a robte s tym nieco...viem kazdy chceme byt pekna ale nie za cenu zivota....viem to aj ja...sice som nemala anorexiu ani bulimiu ale od anorexie som mala kusocek...vazne som skoro do toho padla najviac mi pomohli rodicia, ked zistili ze nejem tak ako by som mala a ani s dietou to nema nic spolocne boli na mna velmi tvrdy a doslova ma prinutili nech sa spamatam a som rada... za 4 mesiace som schudla 22 kg a koncilo ta mojim odpadnutim, vypadavali mi vlasy ...ludia mi lichotili aka som pekna ale to boli ludia co nepoznali aka naozaj som...moji priatelia videli, ze som ina, ze som to nebola ja, nemala som ten optimizmus, radsot a iskru....odvtedy mi vravia, ze inu ma nechcu a ked spomeniem slovo dieta tak su ako rodicia...(((((o: a som im zato vdacna..((o: teraz sa snazim zdravo jest 3 x denne a pochopila som ze sa da chudnut aj zdravo bez nasledkou....takze baby prosiiiim uvedomte si to a nielen to ..ale hlavne s tym aj nieco robte...(((((((o: