Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

adipex

ďakujem Maličká za odpoveď. A môžeš mi povedať ako sa presne užívajú. čo mám dodržiavať??? Ďakujem.

malicka

To netusim...ale inak su to vazne dobre tabletky...uzivala om ich a schudla som...a kamaatka za menisac schudla 10kg..ak ides podla navodu a mas dobry zdrav. stav je to ok..ale bud opatrna

sunshine

Prosim o radu. Som bulimicka a na krvnom vysetreni mi zistili zvysenu hladinu leukocytov. Nebola som pritom vobec po chorobe. Myslite, ze to ma suvis prave s bulimiou?

tomas 21

Chcel by som vas poprosit o radu,najlepsie nejakeho odbornika,ale uvitam aj nazory ludi ktori mi budu vedite pomoct.mam priatelku ma 18 a priznala sa mi ze ma asi bulimiu a aby toho nebolo dost ma este aj cukrovku.chce sa z toho dostat sama,bojuje s tym a mne jedinemu sa zdôverila.rad by som jej pomohol,ale nechcem to povedat ani jej rodicom,aby som nestratil jej dôveru.ako jej mozem pomoct??uvitam kazdy nazor.piste na tcisarik@gmail.com vopred vam dakujem.Tomas 21rokov

cerwenowlaska

ahojte ja netrpim anorexiou ale by som wam chcela len powedat ze ak sa da a nieste este v tom wsetkom stiahnuta tak presrante!!! to wam postawa kostry pripada super alebo sexi???ja newem ale sa prosiim uwedomne wed ste nechutnee. a si myslim ze ziwot je wam wsetkym prednejsi ako wychudnuta postawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iriska

ahoj betka.kde som ta to nasla???
chod radsej do nejakej temy o zdravom stravovani.tym nic nepokazis a mozes len vylepsit...jak vahu,tak aj zdravie.
:))