axojte dááámy.nefiete mi náhodov poradit,ako mám pribrat?nie som anorektička ani nič tomu podobné,bola som normálna baba, no naraz som rapídne schudla z 58 na46kg.teraz mám 50 a neviem nabrat viac na váhe...čo mám robit?pls poradte.skúsala som b12, pivné kvasinky aj gainery pre kulturistov a nič...asi mám pásomnicu...:-(
cawte...cela by som poradit ako mam kamoske vyhovorit chudnutie..len za prazdniny schydla 10 kil...a teraz ce chudnut este viac..a to je uz taka akurat...pls..ako jej mam dokazat ze to nie je normalne??
pre mama42: ďakujem za kontakt, lenju nikde v zozname neviem nájst, nikto s takym menom v zozname nie je. Pomohli by ste mi,keby ste mi pripli kontakt, pripadne presnu adresu ambulancie. Kľudne mi ju mozte zaslat na moj e-mail. Ďakujem velmi pekne
kkk:
V Prešove je dobra klinicka psychologicka ktorá robieva sedenie s dievcatami anorexia...bulimia...vlastne ich lieci ambulantne...a robi pri velkom kostole v takej brane vola sa tusim Mudr Petrova...je fakt dobra ..
Dobry den, chcela by som Vas poprosit o pomoc, potrebujem dobreho lekara (anorexia/bulimia) v Presovskom kraji pre jedno 15-rocne dievca, ktore je z nasej rodiny, má záujem sa liecit, len potrebujeme zohnat dobreho lekara, lebo doteraz nic nepomohlo .... straca sa nam pred ocami a nevieme to zastavit ..... vopred dakujem za pomoc.
aojte..neni som anorexcka ani bulimicka ale xcela by som wediet sxudnút 3kila nejakým príprawkom na xudnutie max. za 10dní snážím sa o to od septembra..a nič..skúšaala som už šeliaké diéty či šport..hladowky..ništ nezabralo..pomôžte mi pls..
SARA SARA SARA SARA SARA SARA!!!!AJ TY NAPIS MAIL,MOJ JE PATRICIA1941@GMAIL.COM OZVI SA MI A IDEME DO TOHO......DAM ZA TO AJ ZIVOT....POKECAME A PODPORIME SA..........