Moj nazor: chudnut nemusis. Ak chces zdravo zit, stravovat sa, je na tomto webe kopec tem o strave, pohybe, relaxacii. Takze listuj v nich, nie tieto zdravie znicujuce.
ahojte prosim vas mam taky problem , chcela by som schudnut 5-6 kg , teraz mam 173 cm 56 kg a chcela by som schudnut ale neviem ako , nechcem ist takou cestou anorexicky ale asi inak to asi nejde vsak ? prosim poradte mi vopred dakujem sonycqva
Ahojte ľudia, no tak ja začínam trpieť anorexiou, vypadávajú mi pomaly vlasy, som náladová a všetko, čo zjem, vyvrátim:( Čo mám robiť, aby som v sebe niečo udržala?! HELP
patinka:anorexia nie je len štíhla postava..je to to najväčšie peklo..ver mi nechci to..to je akoby si povedala že chceš rakovinu..pretože toto ťa žerie z vnútra a ty si nemôžeš jednoducho len tak povedať že choď preč pretože ona len tak neodíde..
caute,potrebovala by som od vas radu a mozno aj pomoc.pre zaciatok netrpim anorexiou ani bulimiou.Pisem o tom socku(stredoskolska odborna cinnost)musim do nej zahrnut"vlastny prinos" a nechcela by som ho len tak odflaknut...co je podla vas dolezite dat vedeit ostatnym a akym sposobom.alebo co by podla vas v tej Socke nemalo chybat.ak vam vadi ze som sa tu vkradla prepacte.a dakujem ak sa mi niekto ozve najlepsie by bolo aby ste mi napisali na mail dria@centrum.sk....dikes Adriána
Patinka?
mala by si vziať "rozum" do hrsti a snažiť sa chudnúť ideálnejšou cestou
tie dievčatá majú problém, chcú ho riešiť, majú zdravotné problémy a môžu zomrieť, ....
preto by si ich mala radšej podporiť !