thatme:Ahoj moja.Viem,neda sa to.Kazdy vie a aj mi akym sposobom sa to da riesit,kto nam pomoze a bolo by aj odhodlanie sa na to dat,ale je tu ten strach,ktory nam v tom brani.Srach ze potom zase priberieme,mam pravdu?Dokaze to iba ten,kto sa skutocne premoze a komu nebude vadit zase nabrat kilaaa,ale takych je tu si myslim ozaj malo.Ja osobne som to nikomu nepovedala,aby to somnou zbytocne neriesil a nerozoberal.Ja len potrebujem niekoho,kto sa ma ako ja a s kym by som sa mohla o tom otvorene rozpravat,takze som rada,ze si mi napisala.Dufam ze sem budes chodit castejsie a budeme spolu kecat.Mam teraz aj take divne vycitky akoby som ta od uzdravenia odhovarala,ale je to na tebe,ty musis vediet kto si,co potrebujes a co chces.Pokym to nechces ty,druhy ti nepomozu,ako mne.Ani mi to nejako nechyba,aby ma z toho niekto zachranoval,ja sa chcem len rozpravat.Zase ine je ked vidis kto to robi,nez ked to robime mi sami,ze?Mi s tym nic nespravime a ani nechceme aby s tym niekto nieco robil.Ja osobne neznasam ked sa mi niekto miesa do mojho zivota a chce ho zmenit.To som proste ja,ide to somnou a uz som aka som.Mozem zomriet aj zajtra,nieco sa mi moze stat a preco by som nevyskusala vsetko co zivot ponuka.Tak teda budem cakat ze mi napises.Dufam ze nebudem cakat zbytocne,ahoj.