Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alti

Ahoj Soffi,
Tvoje rozhodnutie je jedine spravne a je dobre, ze to vies aj sama. Len mala chybicka, ta planovana hladovka. Skus taky kompromis : jedz dnes 5x denne a nech je to doobeda len ovocie - urcite si zarad banany a hrozienko a poobede si urob misu zeleninoveho salatu podla Tvojej chuti. Drz si pitny rezim bez "lepivych" vod. Bude to vyborna priprava pre telo, taka mala ocista. Drzim palce.

soffi

mama42:Tym ze tak ich radsej nebudem pocuvat a ,,,,som myslela to,ze si potom radsej nieco spravym,alebo ujdem z domu,nezniesla by som to,aby ma niekde zatvorili a aby na mna niekto ukazoval,uz som toho ukazovania mala v zivote dost.No vsera som sa tak nad sebou hlboko zamyslela a rozhodla som sa ze s tym musim nejako skoncit a zacinam dnes.Nemozem to odkladat,lebo sa toho budem potom drzat stale.Dnes nebudem cely den nic jest,aby sa trosku telo oddychlo a zajtra zacnem 3x za de a iba nieco male.Pritom k tomu pridam pohyb a bude to.Musim si kupit aj permanentku do posilovne.Drzte palce.Verim si a zvladnem to.

iriska

vikinka alias betka, ahooooj!
tak to som rada,ze si to ty! nic to za to,ze si bola dvojmo,ja som rada,ze si tu a premyslas,ako riesit co sa da!
ako je ti dnes? postupujes po krôciku?

motylik333

baby ktore chudnete a nemáte sa kde a komu spovedat ja mám stranku este sa len rozbieha tak mi napíste na mail motylik333@centrum.sk a dam vam adresu,uz nas je tam par dievcat.

vikinka15

Soffi:Viem ze ja by som ti mala radit co najmenej ale predsa ti len poviem ze mama sa do teba pre to stara pretoze jej na tebe velmi zalezi a ma ta rada :-))

mama42

soffi
ta tvoja nedopovedana veta co znamena????? TAK ICH POTOM RADSEJ NEBUDEM POCUVAT A...
ty vies co znamena aj my co to citame mas depresiu a to je tiez vazna vec

mama42

soffi
priznaj sa vsetkym co robis...a chod sa liecit ..si velmi chora..a na tuto chorobu sa aj umiera ak to nezastavis