Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

betka ahoj!!! tak to ber tak,ze uz nemas vracat. neviem ti to vysvetlit,ale urcite si tym skodis,a aj organizmus sa brani,lebo sa nechce nechat nicit! beti,a tu prevazne lahku,zdravu a zeleninovu stravu skusas stale,alebo si od toho upustila?
sewie,chut na sladke mas kazdy den? neprekonatelnu?
lebo pravdou je,ze co jeme posledne,tak to nam trochu urcuje,co budeme jest ako dalsie jedlo. ak si dame nieco,co nema pre nase bunky,organy ziadnu vyzivovu hodnotu,tak nedostanu co potrebuju a stale nam budu hlasit hlad,a my len jeme a jeme a stale sme hladne. ked organizmu dame co potrebuje aby fungoval: vitaminy, mineral.latky,enzimy...tak bude spokojny,a nebude nam stale hlasit,ze este nedostal,co potrebuje a mame ho stale krmit. takze si davaj aj s betkou viac ovocia a zeleniny!!!!! milion pätsto vykricnikov,ze je to dôlezite,dievcata.a nie same rozky a chleby. to nie je ani zdrave,aj sa rychlo nabera to,co netreba.
a sewie,este nieco k tebe. ja nie som odbornik,iba laik,ale pocula som nieco take,ze ak ma clovek obrovsku chut na sladke,stale musi jest nejake "bufetinky mlsne" tak to moze byt aj preto,lebo ma v zaludku bakteriu alebo co to je za pliagu: candidu. moze byt v zaludku a potrebuje na prezitie cukor,tak si ho stale pyta. kamaratka to mala a liecila to.
v tvojom pripade neviem,ty sama zhodnot,ci nevydrzis aspon tyzden bez sladkosti...alebo par dni.ak nie,tak skus,nech ti mudr.teta otestuje krv.
tolko z mojich uvah a rad.
betka, pokracuj v nezvracani,ked sa tak rozhodol tvoj zaludok,lebo ak sa z toho chces dostat,aj tak pojdes tou cestou: nezvracat. a krmte sa tou zeleninou,a venujte sa niecomu,zamestnajte,aby ste moc nejedli. a ak nahodou hladujete,tak potom robte opak a potroche papajte.
a ak nedokazete same na tom pracovat,tak urcite potrebujete nakopnut tetou od fachu,takze skontaktujte so psychologickou.
drzkajte sa a napiste viac o vas!!
paaa

sewie

uz asi vsetko,normalne jem...ale ked nahodou dostanem chut na sladke...hovorim si e si dam len kusok cokolady ale neda sa to zastavit zjem celu a potom dalsiu a uz rozmyslam co zjem dalej..potom mam v sebe vela sladkeho a tak potrebujem zjest zas nieco sladke..zachvilu mam bolestivo nafuknute brucho a hambim sa za seba,...a bud to idem vyvratit alebo t necham tak-ze tak mi treba a potom mi je na nic lebo na vahe mam o styri kila viac!kazdy tyzden to vyzera ze uz to bude fajn ale potom zas to iste! uz neviem co mam robit! neviem...nemam silu

iris.

sewie,tak to je naozaj cas skoncit s bulimiou! dobre si sa rozhodla.
a ako si predstavujes boj dalej? co si uz v tom urobila a co si este neskusila?

sewie

baby,uz ma to nebavi...stale bojujem a prehravam...chcem skoncit...s bulimoiu alebo zivotom...kazdopadne chcem uz pokoj! je mo zo mna zle a nevladzem!

alti

Takze vitaj v temach, kde sa bojuje :o). Vypadok menzesu moze byt sposobeny stratou pre hormonalny system nevyhnutnej hmotnosti. Bude to potrebovat cas. Odporucam Ti aj tak navstivit gynekologa, aby si mala preventivnu prehliadku a istotu.

soffi

Dakujem ti alti za podporu.Ak mi budes verit ty a ostatne tak to dokazem.Budem sem chodit nadalej a pisat vam ako pokracujem.Veru plne dni s usmevom,hlavne dnes:-)))))))))

soffi

Kocky,normalne som si myslela ze to nikdy ani nenapisem:-)Dnes to aj uskutocnim.Ani neviete ako sa mi teraz dobre place od stastia,ale aj som smutna sama so seba,nie z toho ako vyzeram ale z toho co som robila.Vzdy som si hovorila,ze to robim pre seba a nie pre druhych,no bolo to opacne.Chcela som sa pacit druhym.No zistila som ze sa musim pacit sama sebe a druhych reci ma nemaju co zaujimat,ved kazdy ma to svoje a aj ja.Schudnut pre seba a to normalnou cestou.Myslete ze ked zacnem papat tak sa dostavi aj ten menzes,bo na gyndu ist nechcem.

alti

Soffi,
mas tolko pozitivnych motivov, ze vysledok = uzdravenie je jasny :o). Len Ti doplnim malickost do toho zivota, ktory Ta caka : Tvoj zivot bude plny nadhernych drobnosti, lasok, radosti, aj sklamani a bolaciek. Ale zdrava vsetko prekonas, tak ako takmer vsetci na tejto planete. Prajem Ti pekny den, ved dnes zacinas. A zacnime dnesok vsetci s usmevom ;o))))

soffi

Baby vcera som si tak poplakala.Prisla som na to ze s tym musim skoncit.Rozmyslala som prisla som na mnoho veci.Mam dvoch bratov a iba maminu,lebo oco(nezasluzi si ani aby som ho tak volala)sa na nas vykaslal ked som bola malinka uz mam 18 a musim pohnut s tym mojim mozgom:-)Jeden brat ma uz skoro 21 a druhy a ten druhy je maly susen.Keby sa nebodaj stalo mojej mame nieco,tak by som sa musela starat naplno onho ja a keby som stale mala tu moju chorobu,tak by som to vtedy asi nezvladla a dopadlo by to asi hrozne,keby som sa zosipala,bo starsi brat je taky ze je mu vsetko jedno,len on on on.Dalsi dovod je ten,pozerala som si vcera fotky a asi keby som tu uz nebola,tak by som vela ludom chybala a potom by ma to mrzelo,nuz uz by bolo neskoro.Musim teda vstycit hlavu a hrdo sa k tomu postavit,hadam v sebe toho bojovnika mam aj ja.Strasne ma mrzia reci co som tu par dni do zadu pisala,uz som sa uvedomila,JA CHCEM ESTE ZIT A TO DLHO.Mam predsa aj svoje sny,ktore chcem dosiahnut a to mozem iba som zdravim telom a zdravim duchom.Drzte mi teda palce,budem sa o to usilovat ja sama bez pomoci vsetkych,chcem len vasu podporu.Tak teda dnes zacinam:-)))))))))