betka ahoj!!! tak to ber tak,ze uz nemas vracat. neviem ti to vysvetlit,ale urcite si tym skodis,a aj organizmus sa brani,lebo sa nechce nechat nicit! beti,a tu prevazne lahku,zdravu a zeleninovu stravu skusas stale,alebo si od toho upustila?
sewie,chut na sladke mas kazdy den? neprekonatelnu?
lebo pravdou je,ze co jeme posledne,tak to nam trochu urcuje,co budeme jest ako dalsie jedlo. ak si dame nieco,co nema pre nase bunky,organy ziadnu vyzivovu hodnotu,tak nedostanu co potrebuju a stale nam budu hlasit hlad,a my len jeme a jeme a stale sme hladne. ked organizmu dame co potrebuje aby fungoval: vitaminy, mineral.latky,enzimy...tak bude spokojny,a nebude nam stale hlasit,ze este nedostal,co potrebuje a mame ho stale krmit. takze si davaj aj s betkou viac ovocia a zeleniny!!!!! milion pätsto vykricnikov,ze je to dôlezite,dievcata.a nie same rozky a chleby. to nie je ani zdrave,aj sa rychlo nabera to,co netreba.
a sewie,este nieco k tebe. ja nie som odbornik,iba laik,ale pocula som nieco take,ze ak ma clovek obrovsku chut na sladke,stale musi jest nejake "bufetinky mlsne" tak to moze byt aj preto,lebo ma v zaludku bakteriu alebo co to je za pliagu: candidu. moze byt v zaludku a potrebuje na prezitie cukor,tak si ho stale pyta. kamaratka to mala a liecila to.
v tvojom pripade neviem,ty sama zhodnot,ci nevydrzis aspon tyzden bez sladkosti...alebo par dni.ak nie,tak skus,nech ti mudr.teta otestuje krv.
tolko z mojich uvah a rad.
betka, pokracuj v nezvracani,ked sa tak rozhodol tvoj zaludok,lebo ak sa z toho chces dostat,aj tak pojdes tou cestou: nezvracat. a krmte sa tou zeleninou,a venujte sa niecomu,zamestnajte,aby ste moc nejedli. a ak nahodou hladujete,tak potom robte opak a potroche papajte.
a ak nedokazete same na tom pracovat,tak urcite potrebujete nakopnut tetou od fachu,takze skontaktujte so psychologickou.
drzkajte sa a napiste viac o vas!!
paaa