Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

betka,a co si pojedla? to bude asi z nejakeho jedla. vydrz,prejde.vyprdkaj sa,je to zdrave! pocuj,moja,tak to si pokrocila, krasne sa drzis! urcite v tom pokracuj! si odvazna babena a viem,ze sa pripojis k tym,ktore to maju uz za sebou. tesim s tebou.len si nepokaz tymi sviadkami. alti to dobre napisala pre rodicov na susednej teme.

betka20

este som neschudla:-(( a uz druhy den nevraciam:-)) a preco je to dost?ale je my cely den zle a ani som sa neprejedla

iris.

iwanka,mas malo kil.uz nechudni! ja mam 170/60 a som stihla,kazdy mi to hovori,ze mam dobru postavu...hoci nie som najspokojnejsia, neriesim,lebo bud zacnem priberat alebo tu zacnem pisat o pomoc s ppp. sportuj a tym si vahu udrzis. len nechudni viac!!
betka,myslim si,ze je to dost. a uz si tych 5 schudla? tie boky si si zmerala? pomeraj, ja si idem tiez.a napisem ti...stale 98, tusim 0,5 cm viac ako naposledy. ako sa ti dari kazdy den? mas aj "ciste" dni?

iwanna

Ahoj moj dotaz sa týka anorexie.Moja mamka mi hovorí ze som chudá a ze chudnutím spejem pomaly ale iste k anorexii.ZA 7 mesiacov som schudla 13 kg.Upozornovala na to aj lekára.Mám výsku 175 cm a vazim 50kg.prosím poradte mi ci mam este schunut alebo nie.Mam k svojej vyske vela kg???

sewie

magie,ani ja som dlho o tom nevedela ze mam problem a to som zacinala chudnut uplne zdravo,myslela som si ze to s tym pokrivenym zrkadlom je mitus s ktorym nic nemam ,ale stale sa mi zdalo ze mam siroke stehna...az ked som si vypocitala BMI index a vyslo mi 17,5 bolo mi jasne ze to asi nebude ok....nenic sa !nic za to nestoji!

sewie

iriska,cauko,diki moc za tvoje rady ale zial ani jedno z toho na mna nesedi...jem hrozne vela zeleniny a ovocia,rozky a taketo srandy skoro vobec...a fast food som nevidela asi rok...cely tyzden mi sladke nechyba ale potom zrazu plesk!...uplne sa nicim a je mi zo seba trapne...

alti

Magie,
nemusis nic zistovat. PPP mas, urcite. Prehanadla my zdravi vobec nepouzivame. Pouzivaju ich ti, ktori maju problemy s travenim, vyprazdnovanim, aj to len velmi kratkodobo. Prehanadla dokazu fakt nicit organizmus. Ako, to som tu uz velax pisala. Ak to potrebujes pocut, tak Ti to napisem.
Cize: prehanadla splachni a zacni fungovat bez nich. K tomu musis jest 5x denne, ZDRAVU, VYVAZENU stravu, vela vlakniny, drzat pitny rezim. Potom naskoci aj pravidelne vyprazdnovanie, menzes, energia, usmev. Viem, rada ako z knihy, ale ako ju dodrzat...to vies ale len Ty.
Dievcata,
musite sa ucit pri vsetkych tych hlavne rodinnych problemoch byt takymi "zdravymi" egoistkami. Urcite problemy Vasich blizkych nedokazete ovplyvnit, riesit, tak ich nechajte mimo Vas.

magie

ahojte.Mám taký problém...začala som s chudnutím...no pomáhala som -pomáham si prehánadlami.Teraz mi už pár ludi hovorí že som schudla...jeden mi dokonca povedal že vypadám ako mrtvola-anorektička,ale ja si to vôbec nemyslím.Ako mam zistit či som naozaj chorá????