Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

thesiamee

blm: ked ide o zivot, tak musis prestat brat ohlady na inych. moja mama je anorekticka a ja som ju tiez "setrila" a nepovedala so jej to, teraz ked som v pohode a ona v tom lieta dalej,jej idem aspon dobrym prikladom a snad sa raz vylieci aj ona. nie je slabost priznat si chorobu, zbabele je nechat sa tym prevalcovat, nepokusit sa s tym nic urobit a obrnit sa tonami vyhovoriek preco to nejde...a v takomto stave sa strasne tazko uci, na maturitu, na prijimacky... nechcea ist aspon k psychologicke? ved tvoja mama o tom vobec nemusi vediet, ved si plnoleta...

blm11

hmm no odstahovat sa neda, lebo nemam kam.aj ked som to ray skusila ku kamaratke, tak ma dotiahli ya vlasz domov a dostala som strasnu bitku, yamkli ma potom do izby.ja viem ze ta psychiatria by mi pomohla, ale som v matuitnom rocniku a chcem skoncit ako kazdy iny...a bojim sa aj o otca, on by to neuniesol..pripisoval by vinu sebe.myslel by si ze som po nom zdedila ochorenie depresiu

thesiamee

blm11: na to aby si zvladla problemy doma, potrebujes byt silna a to sa ti s bulimiou nikdy nepodari... a kolko mas rokov? neda sa odstahovat? ja som tiez mala problemy doma (kvoli sestrinmu alkoholizmu) a pomohlo mi, ked som isla na par tyzdnov k jednej maminej kamaratke...A o problemoch treba zacat hovorit, aby sme nasli spriaznenu dusu. co ked ti pomoze prave doktorka...co sa tyka tej psychiatrie, ja som tam nakoniec po 4rokoch bulimie skoncila a bolo to najkrajsie obdobie mojej choroby, lebo som konecne nevracala a neprejedala sa...

blm11

ahojte...uz mam toho pokrk...uz nevladzem...stale ma pochyti pazravost, ktoru nedokazem ovladnut a potom to zvracanie....chcem sa z tooho dostat, ale nemam dost sil....mam totiz choreho otca, mama je znicena z otca a obidvom tak prepina ze ma aj niekedy zbiju..len tak....a ja od pocitu bezcennosti zacnem jest.u nikoho neviem najst oporu a sama to uz nevladzem uniest....ja uz to vobec nerobim koli postave...moj zalidok uz to nedokaze totiz travit, uz to chce ist vonku samo a hlavne ked zjem toho o trochu viac akoby som mala.uz sa dostavuju aj prve problemi tej choroby, alebo jak to nazvat....prosiiim pomozte mi dakto ako zacat bojovat.nechcem s tym ist k lekarovi lebo sa bojim mami..ona to nepochopi,snazila som sa jej to povedat.vraj ma da zavriet na psychiatriu...ona velmi dobre vie ze ja to robim! este ray vas prosim pomoyte mi....

blm11

mila soffi...aj ti drzim strasne palceky.je pekne ze si si to uvedomila.no z vlastnej skusenosti viem, ze je tazke vydrzat....ja sama mam ten isty problem a nevydrzim viac ako tyzden:((( no dufam, ze tebe sa to podari, musis mat pevnu volu! este raz ti prajem vela zdaru:)))))

iriska

betka a co tak kupit jednu hlavku kapusty,a vecer si z nej ukroj,nakrajaj a pridaj tu paradajku,uhorku a jogurt. lebo paradajka a jogurt,to je malo.to by som tiez vyhladla. a ked budes hladna o 20 hod,som pochopila,tak dalsie zeleninu.ja som si zvykla...no to som jedla tak za malu misu zeleniny. pomalicky som si hryzkala a bolo.
a ked budes jest,napr. obed,tak ho papaj pomaly,aby si zjedla menej a bola nasytena,lebo rychle jedenie vyzaduje viac jedla!

betka20

oriska:skusam s tou zeleninou na vecer ale moc mi to nejde ked si dam biely jogurta zelininu napr.paradajku alebo celu uhorku tak som potom o 8 znova hladna