Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mama42

IWANNA
ty uz podla vypoctu BMI indexu ci ako sa to vola mas vahu kedy sa to da povazovat za anorekticku vahu...
moj nazor je ze si az moc chuda...neopovaz sa chudnut dalej...je to nebezpecne zahravat si so svojim zdravim

mama42

blm131
presne tak ked ma tvoj otec depresiu tak ty mozes detit po nom psychicke ochorenie,..... no JEDNO JE PRAVDA ON ZA TO NEMOZE ZE MA DEPRESIU ..SNAD V RODINE TO UZ MALA BABKA PRABABKA A ANI TY ZA TO NEMOZES ZE SI TO ZDEDILA MYSLIM NACHYLNOST NA PSYCHICKE OCHORENIE NIK ZA TO NEMôZE A CHOD NA TU PSYCHIATRIU ...BAVI TA TO DALEJ TAKTO ZIT???? VED UZ NEVLADZES SAMA HOVORIS...A JEDINE TAM TI POMOZU

suzan33

Baby, som ti prvykrat. Len tak som kukla jednym ockom. No co som si precitala....joj. Aj ja mam nieco za sebou, toto leto mi trosku sibkalo, jedla som menej a cvicila som kazdy den ako drak. Schudla som. Mala 168cm a 58kg. Vyzerala som chudo. Vsade rebra a taj, no pacilo sa mi to, lebo sa mi to vymklo z pod kontroly. Teraz mam65kg. Pribrala som, no citim sa slobodne. Predtym som si davala pozor na kazde susto, co jem. Som este k tomu vegetarianka uz 2 roky. Teraz ako som pribrala mi prestali padat vlasy, som stastna. Priatel ma lubi taku, aka som. Nepacilo sa mu, ked som nemala prsia. Teraz ich mam a pacia sa mi. Konecne mam zaoblene pekne tvary. Ked sa citim pred zrkadlom trosku tucnejsia ako pred 2 mesiacmi, tak si poviem: " Aj velka rit vie ocarit." Anorexia je psychicka choroba, to vie kazdy. Neda sa z roho dostat hned, trva aj niekolko rokov. Baby, fakt som stastna, bavi ma zivor bez obmedzeni, jem normalne, neprepchavam sa a teraz cez vianoce idem trosku cvicic, viem cviky na boky, brusko, spevnenie prs...za tyzden vidno vysledky...ked citam....mam 17cm a 50kg, ved to je katastrofa, vesiak, ako sa mozes sebe pacit...zit takym zivotom. Ved clovek z toho zivota nema nic....sa spamatajte. Hlavne je, ze clovek ma zdravu mysel....slobodnu a plnu novych napadov a chuti do zivota...Zivot je predsa taky krasny, raz zijeme...Drzim vam vsetkym palce, zvladnete to urcite, bude to este trvat, ale pomaly, pomalicky to zvladnete. Katka

iris.

betka, dnes je lepsie? ako si ty predstvujes jedlo na sviatky? mozes napisat do temy A+B,rodicia. urcite pomozes, ak napises svoju predstavu.lebo rodicia si niekedy nevedia predstavit,co ich dieta chce, zvlast,ked o tom nehovori. ale ak napises,tak pomozes aj rodicom, aj ich detom. tak budem rada, ak sa pridas...mozno by bolo dobre zalozit osobitnu temu,kde by sme to rozdiskurovali.

liana

baby dnes sa idem snažiť, snažiť fakt poriadne a dúfam, že sa mi to podarí, ak budem na vás všetky myslieť, tak určite :-)))), mi normálone, nenormálne dopdávate sily aj keď vás nepoznám :-)

betka20

iriska dakujem uvidim ako to bude zajdra no verim ze sa budem drzat
soffi:hlavu hore ver si a podari sa ti to ja sa zatial drzim druhy den no je mi strasne zle ale vydrzim to

soffi

Ahojte babenky.Zlihala som a to na plnej ciare.Som zo seba sklamana:-((((((((((((Este k tomu som aj pribrala 4 kg a ani neviem z coho,ked islo vse von.Uz ma to takto nebavi.Nevedela som ze to bude az take tazke,velmi tazke.No stale je lepsie pokracovat v snazeni s tym skoncit ako keby to malo ist stale dookola bez konca,mam pravdu?Budem sa o to pokusat dalej.....