Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

betka,ja viem! som rada,ze ty si sa nahor vybrala skor ako to urobia niektore dievcata. tooolko si usetris problemov a placu...a ziskas casu.
a dokaze to kazda,nech uz padla akokolvek hlboko. dôlezite je rozhodnut sa ist proti svojim nazorom...casto s pomocou sposobilych lekarov.
takze beti sa ti dari! urob plan na nasledovne dni,aby si to mala pod kontrolou,lebo bude vela lakadiel!

iris.

lucka,to nevadi! je to ako ked ides hore schodmi,hore z problemov,a ty si uz krasne isla...a zrazu sa potknes a padnes. to neznamena,ze si znovu dole,tam,odkial si zacinala.ani sa tam dole nemusis vracat. staci sa zodvihnut, oprasit a kracat z toho miesta dalej nahor! takze zajtra pokracuj z toho schodu pekne dalej.nemas dôvod ist spat dole a znovu zacinat od prveho schodika. kazdy obcas zakopneme.to sa stava.dôlezite je pokracovat!!
pa pa

lucka

Dnes som bola po dlhom case na zachode.....VRACAT!!!!..asi ma porazi,a tak dlho mi to vydrzalo.Mamina prisla od babky kolacmi co napiekli....no kto by si nedal!!!!Tak som sa napraskala,ze som mala potom svedomie v ri...i,nezvladla som to a sla to dat zo seba von.No co mam robit....

xyz

ahojte,
bojim sa ze mam nabeh na anorexiu.problem je v tom ze mam strasne velky apetit.vzdycky som vela jedla ale nikdy som s vahou problemy nemala.jedla som viac ako bolo potrebne ale nastastie moj rychly metabolizmus to zvladal a aj ked som potom mala trochu nafuknute brucho za par hodin bolo vsetko normalne:) ale samozrejme vela ludi si vsimlo moj veeliky apetit a mali poznamky ze aka budem tlsta a pod.moji kamarati, rodina, priatel.ale brala som to z nadhladu a zasmiala som sa..mam totiz vysku 174cm a vazila som 55kg a bola som spokojna.ale v poslednom case som pribrala nejake to kilo a zacala som nad vsetkym uvazovat.zrazu si pridam tucna a nechutna.
zo svojho jedalnicka som vyradila ranajky,obedy,desiaty a ked pridem domov tak nieco zajem male a zacala som sportovat..bojim sa ze nad tym stratim kontrolu ale ta tuzba schudnut je vacsia..myslite ze to moze prejst na anorexiu abo nieco vaznejsie??
dakujem za rady...

misqua

Ahojte vsetci na tejto stranke. Viem ze mate problemy s primom potravy a preto, ze je to dost zavazna tema, rozhodli sme sa urobit o tom projekt do skoly. Konkretnejsie, zameriavame sa na anorexiu a snazime sa nejako odstranit pro-ana stranky z webu (pro-ana stranky propaguju anorexiu ako druh zivotneho stylu). Chceli by sme vyhladat nejaku osobu, ktora mala alebo ma anorexiu a snazi sa vyliecit, ktora by nam nieco porozpravala o tejto chorobe z ineho ako z lekarskeho hladiska... Mozno vam to pripada cudne, ale je to realny projekt a ja by som odcenila keby sa nam niekto ozve. Najlepsie by bolo z Prievidze alebo blizkeho okloia... Alebo nam svoje nazory, prispevky, pribehy alebo hociake info. posielajte mailom (ak chcete zostat anonymni) na mifa-fifa@azet.sk Dakujem.

neviem

Máte zdravotné problémy? Skúšali ste uz svetelnú terapiu BIOPTRON? Poradím Vám. Napíšte na kryon01@centrum.sk, poprípade mi nechajte svoj kontakt. Spojím sa s Vami.

fmpsfm

suzan33: Ahoj Katka! To je krasne, co si tam pisala. Aj ked ta nepoznam, som rada, ze existuje cloviecik, ktory takto rozmysla. Len tak dalej. Dufam, ze aj mne sa to niekedy podari. Monika