betka, uz sme zelene obidve :)))
zdravym chudnutim, co vylucuje hladovanie a tiez zvracanie,mozno budes mat. mozno, pretoze kazda zena je inej stavby kosti, a ma "idealnu" postavu pri inej vahe!!! ja mam tiez 170 vysku,ale nikdy nebudem mat pod 60 kg! a to chcem mat aspon 59. ale nemozem,lebo ked mam 60 tak mam hrozne licne kosti a vyzeram nepekne do tvare...hoci v bokoch by som tiez este mohla schudnut. ale nechudnem! naco mi budu chude boky,ked budem posobit skaredo? nik nebude chciet moj chudy zadok,ked v tvari budem ako vykopavka. a teraz mam ten index nad 21, takze nikdy nebudem mat pod 21! a aj tak mam vela kamaratov, kamaratiek! aj napadnikov. a nie je to pre postavu, ale pre to,ze si nic z toho nerobim, smejem sa, a viem sa zasmiat aj na sebe. to sa musime naucit.vaha nie je meradlom nicoho!!!!!! a kto sa znizuje k takym meradlam, kto vydi hodnotu cloveka len v jeho bokoch a zadku, tak je hlboko pod nasou urovnou, dievcata. je to povrchny clovek, a odkopne nas ani sa nenazdame!!! povrchnych kamaratov ani nechceme mat, co maju prazdno v hlave, biedne hodnoty. to su nezrele osobnosti,dievcata. potrebuju sa este vela ucit a ziskat dost prepleskov, alebo sa to nenaucia nikdy a takych priatelov si aj najdu. a vztah zalozeny na niecom povrchnom celkom samozrejme nema trvacnost! betka, pekne sa namaluj, urob si novy uces, kup si peknu vetrovku alebo nieco na seba a uvidis,hned budes spokojnejsia lebo sa zacnes pacit....dufam aj sama sebe!!! o to ide! preto je dobre vyhladat psychologa. pomaha hlavne zmenit pohlad na svoju hodnotu!!! az potom sa vyriesi aj nas problem s PPP.