Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

betka, zda sa mi, ze mas presne taky postoj ako misha. ako keby som citala ju!! takze si vezmi rady vsetkych, co ti pomahaju vidiet nebezpecenstva takeho rapidneho chudnutia, k srdcu, aby si sa vyhla hospitalizacii na psychiatrii. lebo sa mi zda,ze ta to tam taha.
betka, ty mas kupenu nejaku knihu o psychologii, ze? ako sa vola? uz ju citas, ak si dobre pamatam. je v nej nejaka zaujimava a podnetna myslienka?

betka20

ok ja viem ze ked budem stale na to mysliet tak sa mi bued zle chudnut.To mam za sebou na jedlo nemyslim.ALe iba ked ho vidim vtedy je zle

iriska

napisala som:
"vaha nie je meradlom nicoho!!!!!! a kto sa znizuje k takym meradlam, kto vydi hodnotu cloveka len v jeho bokoch a zadku, tak je hlboko pod nasou urovnou, dievcata. je to povrchny clovek, a odkopne nas ani sa nenazdame!!!"
teda, ani vy same sa tak nemozete stavat k sebe, lebo ked budete take povrchne kamaratky sami sebe, tak sa aj vy tak isto "odkopnete" aj ked uz vaha bude o 10 kg mensia. odkopnete a nebudete si ani vtedy seba vazit, ba dokonca budete si seba vazit este menej,ako teraz. takze PPP nie je riesenie.je to len rychla cesta k sebazniceniu v kazdom smere, ci uz k fyzickemu alebo psychickemu!!!
betka, pekne pokracujes v jedeni.len tak dalej a nezvracaj. staci robit zakladne veci: zdravo jest, zacvicit si, najst si konicky a zacat na niecom pracovat, napr. dat si ciel ist niekam studovat... a vaha sa pekne upravi ak je tam naozaj dost tuku naviac. hlavne nechodit s hlavou vo vahe alebo s vahou v hlave :))) lebo tak nikdy neschudnete.

betka20

no prvej som na seba kupovala plno a casto veci.teraz som zistila ze na mne nic niejje pekne preto si kupujem uz len minimalne.Zacnem si kupovat az ked schudneem a nebude mi vsetko trcat

iriska

betka, uz sme zelene obidve :)))
zdravym chudnutim, co vylucuje hladovanie a tiez zvracanie,mozno budes mat. mozno, pretoze kazda zena je inej stavby kosti, a ma "idealnu" postavu pri inej vahe!!! ja mam tiez 170 vysku,ale nikdy nebudem mat pod 60 kg! a to chcem mat aspon 59. ale nemozem,lebo ked mam 60 tak mam hrozne licne kosti a vyzeram nepekne do tvare...hoci v bokoch by som tiez este mohla schudnut. ale nechudnem! naco mi budu chude boky,ked budem posobit skaredo? nik nebude chciet moj chudy zadok,ked v tvari budem ako vykopavka. a teraz mam ten index nad 21, takze nikdy nebudem mat pod 21! a aj tak mam vela kamaratov, kamaratiek! aj napadnikov. a nie je to pre postavu, ale pre to,ze si nic z toho nerobim, smejem sa, a viem sa zasmiat aj na sebe. to sa musime naucit.vaha nie je meradlom nicoho!!!!!! a kto sa znizuje k takym meradlam, kto vydi hodnotu cloveka len v jeho bokoch a zadku, tak je hlboko pod nasou urovnou, dievcata. je to povrchny clovek, a odkopne nas ani sa nenazdame!!! povrchnych kamaratov ani nechceme mat, co maju prazdno v hlave, biedne hodnoty. to su nezrele osobnosti,dievcata. potrebuju sa este vela ucit a ziskat dost prepleskov, alebo sa to nenaucia nikdy a takych priatelov si aj najdu. a vztah zalozeny na niecom povrchnom celkom samozrejme nema trvacnost! betka, pekne sa namaluj, urob si novy uces, kup si peknu vetrovku alebo nieco na seba a uvidis,hned budes spokojnejsia lebo sa zacnes pacit....dufam aj sama sebe!!! o to ide! preto je dobre vyhladat psychologa. pomaha hlavne zmenit pohlad na svoju hodnotu!!! az potom sa vyriesi aj nas problem s PPP.

iriska

ale na tejto teme sa pribera,romma.a pripopminaju sa nasledky chudnutia nezdravym sposobom...vznik PPP a s tym spojene problemy.