Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lencok

Drzkaj sa Betka, nech sa ti dari. A vzdy ked budes mat o sebe pochybnosti, okamzite ich vyhod z hlavicky. A najdi si tu spravnu cesticku, hlavne aby si bola stastna, taka aka si:-)

betka20

no ja teraz davam na6:45ranajky biely jogurt na 10:30desiatu jablko 14:20 obed napr. kuracie prsia s porom a paradajkami alebo celozrne cestoviny s brokolicou a ostatne podobne.Potom uz nic zatial sa mi trocha dari.

lencok

teraz ti nieco poviem!!!Co Ta tam po modelkach! Vies kolko krat ma ju volali robit,a ja som nesla kvoli tej blbej nohe. Aj kazda modelka ma svoje tajomstva. Nikto nie je dokonaly. Mam stryka, ktory im naprava vsetky tie nedokonalosti, jazvy, celulitidu....by si ani neverila. Je to o osobnosti! Je to o Tebe. Ja viem ako Ti je, nechcem zlahcovat situaciu, si mladucka, chcem Ti len poradit, lebo raz to aj tak pochopis. Len chcem aby to bolo co najskor.

iris.

nepomoze,betka. nebudes sa mat rada, betka. ani jedna z dievcat,ktore su v tom az po usi, sa nema!! a ako pise arweena, tak nikdy nebude spokojna s tym,co schudnes!! nebude ti dost ani 10 kil, ani 15 ani viac! a to ani nehovorim tvoj zaludok, zuby znicene a rozpadnute od zalud.kyseliny,riedke vlasy, necinne creva atd...
vecere zeleninove salaty, doobeda ovocie. sami zda, si to ty pisala, ze v skole nejes nic. tak jedz aspon ovocie!!! potom ti bude lepsie a rychlejsie travit vsetko, co zjes doma. a to cvicenie.plavat nechodis? ak zacnes takto, tak aj schudnes, aj ti vzrastie sebavedomie a budes spokojna so sebou!! ved si taka sikulka! pamatam si, ze si 2 tyzdne nevracala. mas uzasne pevnu vôlu,len ju pouzivaj!

betka20

a este aj jedna vec ktora ma vedie k tomu a ani s tym nemienim prestat je to telka presnejsie fashiontv je to vsetko o modelkach

lencok

Betka ale aka hroza??? ved si len clovek, hadam si nemyslis ze tvoje telo je najhorsie na svete, to je totalna blbost! Sekni s tym hned, to je cesta k uspechu. Preco sa nechces mat rada???

betka20

plavania to sa neda to je od nas asi 50km ak nie viac a cvicenie to celkom v poriadku a 5 kil? nie vtedy som sa tiez nenavidela

lencok

iris, mas uplnu pravdu! Velmi pekne si to napisala, mne to vsetko dochadza tiez az teraz...zivot je plny nedokonalosti, ved aky by len bol, keby sme mali byt vsetci rovnaki. Viem ze ma este zopar krat napadne, preco prave ja, lenze odpoved je pre kazdeho rovnaka: preto. A majme sa radi, samych seba a taktiez navzajom.

iris.

betka,nenapisala si mi,co s tym cvicenim alebo plavanim. tebe staci schudnut max 5 kg,a to sa pekne cvicenim a pridanim zeleniny do stravy.skus obmedzit chlieb, daj si radsej zemiaky alebo ryzu. co tak zacat chodit s nejakou kamaratkou na aerobic?

betka20

lenze ja sa nedokazem mat rada.brucho hroza prsia hroza zadok hroza boky hroza ja sa nechcem mat rada mne to pomoze tych 10 dole